@escobar_p işin matematiği girince daha bir netleşiyor sayı ile puan doğru orantılı o zaman muhafaza harici en düşük kapatacak memurluk hangisi olabilir il ticaret gibi duruyor ama ondada rotasyon olmadığından tercih edilebilir gerçekten saptama yapmak zor şansa artık
Atakum'da Yaşamak
@Atakum'da Yaşamak
Atakum'da Yaşamak tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
Atakum'da Yaşamak tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar tahminler yanıltıcı olabilr boşuna moralinizi bozmayın ama kesin olan şu ki en yüksek muayene memuru ile merkez memur kapatacak en düşük düz memurluk ise il ticaret olacak muhafaza memuru boy yaş şartı dolayısıyla en düşük olacak ama hiçbir kadronun 81 puanın altına düşmesini beklemiyorum Puan olarak bir öngörü çok zor ama geçen alımlardan yüksek olacağı kesin saygılar
-
@güneş hayır gümrük kadrolu puan yanar
-
@atiye_47 Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
- Yoruma kadar gittim ama geçmişte bulamadım o yüzden bişey sormak istiyorum. Başvuru yaptığımda mezuniyet tarihini doğum günüm girmişim tesadüfen farkettim. Güncelleme linki bulamıyorum. Acaba link mi yok ben mi bulamıyorum. Yardımcı olabilecek misiniz.
Merhaba güncelleme yapılmıyor başvurudan sonra birkaç kişinin daha başına gelmiş bu durum ancak sorun olacağını zannetmiyorum yinede içinizin rahat olmasını istiyorsanız bakanlığı arayabilirsiniz
-
RE: KYK Yurt Yönetim Memurluğu
@berşe Çok teşekkür ederim adil bir adam bizden yani sözümü geri alıyorum formasyon olayı bence kulaktan dolma saçmalık keşke iibfden alsa ama büyük ihtimalle 4001 olacak gibi
-
RE: KYK Yurt Yönetim Memurluğu
@berşe rica etsem facebook profil linkini atabilirmisin bulamadım
-
@escobar_p işin matematiği girince daha bir netleşiyor sayı ile puan doğru orantılı o zaman muhafaza harici en düşük kapatacak memurluk hangisi olabilir il ticaret gibi duruyor ama ondada rotasyon olmadığından tercih edilebilir gerçekten saptama yapmak zor şansa artık
-
Millet sayıdan dolayı taşraya başvurmuş muayene 85lere düşecek gibi.