@meç 81 puanla sinava girilmeyen 72 puanla girilebilen bi sinavdan bahsediyoruz..tabiki dusuk puanlilar da bekler buna kimsenin bisey dedigi yok.ancak alimlarin normal surecin disinda oldugunu farkedip gercekten emek verip 85 ve ustu alan insalara kalkip da bekleyin 71 ler 72 ler de sinava girsin demek ne kadar mantikli.ilanlar normal zamninda gelmis olsaydi ikinci bi alimda o arkadalarimizinda zaten sansi olacakti .kpss nin üzerinden kac ay gecmis hala 1 ilan bekliyoruz siz de diyorsunuz ki daha da bekleyin...
gözde tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
@eomer bu nasil bi mantik ya dusuk puanlilarin sansi artsin diye 1 sene boyu oturup ders calisan adam ilan beklesin?
-
@umuttukenmez kesinlikle bu baskı SGK ya kurulsaydi şuan ilan gelirdi.
-
@issiz ben de oncelikle sondan baslayayim 72 73puanlilar issiz olarak kalsin demiyoruz bizde ama ilanın gelmemesi icin cabalamak asil bencillik odur.tepkimiz ona .Ayrica ilanin gelmesi basvuru surecinin bitmesi nerden bakarsan 1 ayi asiyor 1 aya kadar zaten bu mulakatlar aciklanacak bu durumda yine sizin cabaniz anlamsiz kaliyor siz istiyorsunuz ki ilan kpss den hemen once gelsin ama kusura bakmayin bu kadar emek veren insan var aylardir sinav yuzu gormedi.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Profil bigierinden sonra sadece kpss puan bilgilerini girdik bu kadar mi başvuru hic bir sey anlasilmiyor kayit acildi yaziyor sadece herkesde bu sekilde mi
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Her soruya itiraz etme cabasi var anlayamiyorum.insanlar yanlis yaptigi sorulari yanlis diye iddia ediyorlar ilk defa boyle bi surec yasaniyorherkes her soruya itiraz ediyr.
-
Remen kardiyolojiye gitmwk zorunda kalicaktim nerdeyse ellerim titriyor
-
Bence iptal muhabbeti yapmamak gerek su surecte neden boyle bi algi olusturulmaya calisiliyor hic anlam veremiyorum.
-
@emrediyebiri ne demek ses cikarmayin kac aydir insanlar ilan bekliyor daha ne kadar bekleyelim?
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Üzerine gidilirse kpssden once gelme ihtimali Guy dan daha fazla
gözde tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@drottin istanbul kacinci komisyon oluyor .
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
haci bayrami veli iibf neresi gazi iibfnin orasi mi acaba
-
RE: ETKB 5 Denetçi Yardımcısı İlanı 2018
gecmis sinav sorularina nasil ulasabiliriz
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@proletarya 2 ve 3. oturumlar hangisiydi
-
1 ve 3. oturum neydi hatirlayamadim.ilki muhasebeydi sanirim
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
dguy ve guy un mulakatina kalip sayistaya basvuran fazla kisi varmi bildiginiz
-
Bddk uzman yard icin gecen yilin cikmis sorulari var mi
-
Ltfen sinav ipral edilcek yok daha az kisi alincak diye surekli konusulmasin artik zemin hazirlamaya calisiliyor.kurumun belkide hic aklinda olmayan seyleri gundeme getirip durmayin artik ltfn