@luthor aynen ben de -12 buldum çok defa tekrar yaptım baktım zamanımı çok alcak 12 yaptım ben de
sersefilius
@sersefilius
sersefilius tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
sersefilius tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kpss lisans ve alan sınavlarının geçerlilik süresi
@baelish yani hem alan bilgisi sınavı hem de lisans sınavım geçerli mi oluyor? mesela alandan atanamadım diyelim, düz memurluk için kpss lisans puanım da geçerli olacak mı?
-
Kpss lisans ve alan sınavlarının geçerlilik süresi
Herkese iyi günler.
Arkadaşlar ben geçen sene kpss lisans ve alan bilgisi sınavına girdim ve tabii ki atanabilmek için gereken puanı alamadım. Bu sınavın geçerlilik süresi iki yıl olduğunu biliyorum. Peki bu sene girersem puanım geçersiz mi olur? Bilen birisi bilgilendirirse sevinirim.
-
@watchandlearn hocam aynen tartışma da vardı ama karşılaştırma da yapılabilirdi çok arada kaldım o soruda. Çünkü bir eğitimci olarak demesi cümlede tartışma olduğunu gösteriyor.
-
@sonbahar-kızı aynen ben de öyle düşünüyorum ama o şıkkı hatırlamıyorum
-
@meltem_90 bide antreman sorusunda hangisinde yazım yanlışı yoktur diye soruyodu galiba cevabı antreman yanlış yazılmıştı
-
@watchandlearn hocam çoğu kişinin tartışma olarak yaptığı soruyu ben de karşılaştırmayla tartışma arasında kaldım ve karşılaştırma yaptım. Çünkü bir cümlede bir eğitimci olarak diye birşey geçiyordu orada kesin karşılaştırma var diye karşılaştırma yaptım cevap o olabilir ama emin değilim.
-
RE: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
@antimülakat anlıyorum hocam ama konu çok olduğu için belirli bir proğram olmayınca bazı dersleri yarıda bırakıp başka derslere geçiyorum en azından bir proğram olsa ona göre çalışırdım
-
@luthor aynen ben de -12 buldum çok defa tekrar yaptım baktım zamanımı çok alcak 12 yaptım ben de
-
RE: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
Arkadaşlar kpss alan ve gk-gy için düzenli bir proğramı olan ve proğrama uyabilen birisinde iyi bir çalışma proğramı varsa paylaşabilir mi lütfen. Günler farketmiyo her gün çalışabilirim ?