@ebruuu anladım hocam, bu kadar kısa sürede bu kadar insanı nasıl alacaklar pek anlayamadım çünkü 2-12 ocak arası diyor toplam 14 gün var 222 kişi alıyor ve 2220 aday çağıracak hakkaten ilginç
b.a.f. tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@eomer hocam hadi gişe memuru her ilde alıyor onu anlarım da, bilgisayar mühendisi sadece ankara alıyor ee ankarada yaşamayanlar ne yapacak ?
bence aceleden onu atladılar, bi güncelleme daha gelebilir ilerleyen günlerde.
-
@yusufum hocam bence o şart bulunduğunuz ilde alım varsa oraya basvurmalısınız olarak değiştirilecek, adamlar mühendis alıyor sadece ankaraya alıyor eee ankarada ikamet etmeyenler basvuramayacak mı, geri kalan 80 ilde yaşayan mühendisler ne olacak :S
b.a.f. tarafından gönderilen son iletiler
-
@bilgisayarmhnds ben geçen gün aradıgımda telefondaki bayan elbette basvurabilirsiniz demişti, bugun tekrar aradım baska biri de basvuramıyorsunuz dedi.
ya bu konuda inanılmaz şikayet olur, ankarada ikamet etmek şartı nedir böyle bir şey olabilir mi ya ? hadi 3-5 kişi alırsın anlarım da 80 kişi alınıyor ya bunlar dalga mı geçiyor ?
ankarada 60 yds şartını sağlayıpta bu sınava girecek 200 kişi bile çıkacagını zannetmiyorum. bimer cimer neresi varsa yazalım, bu hata düzeltilsin.
-
@cem hocam o zaman çok büyük şikayet alır ya, bizim bulundugumuz bölümde sadece ankaraya alım var, diger 80 ilde ikamet edenler basvuramayacaksa haksızlık olacak gibi ama bakalım merkez şubelerden bi bilgi almak gerekiyor net olarak
-
@cem hocam bulundugum ilde veya ilçede alım yok o zaman basvuramıyacak mıyım yani ? yani mühendis adamız, herkesle aynı eğitimi gördük, farklı ilde yaşıyoruz diye çifte standart mı olur böyle ben anlayamadım bu olayı ?
-
arkadaşlar basvuru yapan var mı ? ikamet ettigi ilde alim yoksa, baska bir ile basvuru yapilabiliyor mu onu tam netlestiren oldu mu ? bilgi verebilen olursa iyi olur.
-
@ltfye hocam işte orası karmaşık, başvuruyu bulundugunuz ilden yapacaksınız, ama farklı ildeki kadroyu yazabiliyormussunuz. ben aradıgımda telefondaki bayan öyle söyledi. isterseniz sizde arayın daha fazla kişi ararsa oradaki cümle karmaşasını da düzeltirler.
-
arkadaşlar ptt yi aradım,
1)Adaylar; Avukat, Mimar, Mühendis, Tekniker, Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı pozisyonlarına başvuru tarihi itibari ile MERNİS adresinin bulunduğu İl'e başvuru yapabileceklerdir. Birden fazla İl'e yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. PTT Uzman Yardımcısı pozisyonları için ikamet (mernis) şartı aranmayacaktır.
burada yer alan maddeyi herkes yanlış anlıyor galiba,
mesela mühendisler icin her ilde alım yok,
mesela sadece Ankara alıyor diyelim Ankarada yaşamak zorunda değilsiniz illa, başvuruyu yaşadığınız ilden yapacaksınız, kadro tercihi önemsiz.bizzat aradım sordum, orada yüksek ihtimal bir kelime hatası yaptılar o yüzden yanlış anlaşılıyor.
-
@yusufum hocam bence o şart bulunduğunuz ilde alım varsa oraya basvurmalısınız olarak değiştirilecek, adamlar mühendis alıyor sadece ankaraya alıyor eee ankarada ikamet etmeyenler basvuramayacak mı, geri kalan 80 ilde yaşayan mühendisler ne olacak :S
-
@eomer hocam hadi gişe memuru her ilde alıyor onu anlarım da, bilgisayar mühendisi sadece ankara alıyor ee ankarada yaşamayanlar ne yapacak ?
bence aceleden onu atladılar, bi güncelleme daha gelebilir ilerleyen günlerde.
-
@yasaklı yok hocam bilgisayar mühendisi sadece ankara var ve 80 kişi alıyor ve sadece ankaralılar mı basvurabilecek şimdi ben anlayamadım olayı :S
-
@yasaklı hocam benim bulunduğum ile alım olmuyorsa basvuramıyor muyum yani ?