izmir mulakata kalanlar el kaldırsın
maliyeci1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@zweigstefan haklısınız artık hayırlısı hakkımzda hepımız için
-
Arkadaşlar bankacılık terinleriyle ilgili TC Merkez Bankası terimler sözlüğüne bakabilirsiniz ben ona bakıcam internete yazarsanız pdf si var
-
@cicek33 ayakkabı kısa olsun bence genelde herkes oyle demiş cok dıkkat cekmeyen siyah kısa topuklu bi ayakkabı ben oyle yapıcam en azından
-
Facebook’ta olanlar nedir cok güldüm ya ve dedım ki banka çalışanları keske gerçekten sosyal medyaya baksa herkesin yorumları görse bu sinirle iş hayatında ne yapcaklar merak ediyorum
maliyeci1 tarafından gönderilen son iletiler
-
@prsnll-adayı-52 evet bi tane alıcam tamam o zat teşekkürler
-
Bayan arkadaşlar eğitimde ceket zorunlumudur sizce gömlek tunik tarzı klasık kıyafetler tek başına olur mu sizce
-
@miskuruntu hocam makinayla test edıyolar ya ıste o makınadan o an cıkıyor zaten attılarsada yenıden bakarlar gözünüze makınayla fişte çıkar dıye düşünüyorum en azından benım öyle yaptılar
-
@miskuruntu hocam bana verdiler bende sonradan gıttım almaya onu fiş seklınde zaten üstünde numaralar yazıyo sadece
-
@miskuruntu hocam Facebook ta konuşuluyor grupta göz numaralarının yazdığı fiş zorunlu dıyen de var rapor yeterli dıyende
-
@miskuruntu fiş olmak zorunda falan dedıklerı ıcın gıttım fısı almaya onda yazıyor hepsı yanı bende sorun olmaz dıye düşündüm ama aklıma takılmadı degıl
-
Arkadaşlar benım gözumde miyop var ve 4.25 numaram lens kullanıyorum ama banka böyle yüksek olmasını sorun yapar mı sizce yani çok yüksek uygun degılsın gıbı bır şey olur mu
-
Bende de girmiyor ama şifre dogru yanlış dıyor
-
@mehmetsakin44 kesınlıkle katılıyorum size o çok ıhtıyacı olanlardan biriyim ama ınsanlar çok rahat bir sekılde sınirlenıp çok rahat bırbırıne farklı konuşuyorlar ve bence buda bankanın istediği personelde olmaması gereken özelikler bankada kım bılır nasıl ınsanlar görucez
-
Facebook’ta olanlar nedir cok güldüm ya ve dedım ki banka çalışanları keske gerçekten sosyal medyaya baksa herkesin yorumları görse bu sinirle iş hayatında ne yapcaklar merak ediyorum