ÇSGB'nin listesinin pdf adına dikkat eden oldu mu bilmiyorum. ab-uzmanyardımcılığı yazıyor.
josephs.nye
@josephs.nye
josephs.nye tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
Hocam seni dinlemedik saat 18.00 da ancak girebildik içeri
üstüne çıkarken bir de kurumda kilitli kaldım ben, tüm kapılar kapalıydı, bir amcaya rastladım onunla beraber bulduk çıkışı
Sorularda ben de çok sıkıntı çektim ilk mülakatımdı ama ilk mülakatımı böyle bir komisyonda yaşamak büyük avantaj oldu diye düşünüyorumçok iyi insanlardı gerçekten büyük keyif aldım. Allah herkesin gönlüne göre versin , herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar yanlış olursa tepki çekmek istemiyorum fakat dün bir tanıdık vasıtasıyla ulaştığım birinden gelen mesajı aynen yazıyorum. ''Bu hafta açıklanabilirmiş''
Açıkçası ben çok fazla umutlanmadım böyle bir dönemde yokmuş gibi davranmaya devam ediyorum size de tavsiye ederim.
Bakın tekrar söylüyorum bilgi elden ele geldi... teyit etmeden ortalığı velveleye vermeyelim -
RE: Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Babam kalp ameliyatı geçirdiği için sınava katılamamıştım. Sınavın nispeten kolay olduğunu duyunca üzüldüm hem kendi adına hem listeye giremeyen arkadaşlar adına. Burada varsa listenin kıyısından dönen hakkını helal etsin arkadaşlar.
-
@aliveli Ben de öyle düşündüm hocam beklemekten kim ölmüş
-
@aliveli Eyvallah. Allah cümlemizin gönlüne göre versin.
-
RE: İç İşleri AB Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
listenin başlarında girdiğim mülakatta baya sonlara düşmek üzdü gerçekten. oysa kendi kendime mülakatın iyi geçtiğini düşünüp heyecan yapmıştım
kazananlara meslek hayatlarında iyi şanslar diliyorum.
-
@Aristo hocam mesaj attım bakar mısınız
-
@umutsuz06 hocam grupta kaç kişi olduğunun bu konu hakkında size bir bilgi sağlayacağını sanmıyorum zira başka yeri bekleyen birisi yine de gruba girip süreci takip etmek isteyebilir. ama yine de belirteyim 15 kişi filan vardı en son.
josephs.nye tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: EPDK 20 Enerji Uzman Yardımcısı Alımı
@galatasaray Hocam mülakatta ağırlıklı olarak siyasi tarih soruları sorulmuştu.10-15 civarı kısa cevaplı sorular. Alım için de yakın zamanda ilana çıkılacak diye duydum.
-
@jjrousseu telefonla da aramaları gerekirdi aslında. Büyük ihtimal atama tebligatidir. İkamet hangi il sizin?
-
@jjrousseu arkadaşın birine gitmiş hocam cuma günü.
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
Arkadaşlar AB mülakatlar için dün bitti mı yoksa yetismeyen var mi?
-
@umutsuz06 hocam grupta kaç kişi olduğunun bu konu hakkında size bir bilgi sağlayacağını sanmıyorum zira başka yeri bekleyen birisi yine de gruba girip süreci takip etmek isteyebilir. ama yine de belirteyim 15 kişi filan vardı en son.
-
RE: ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
ÇSGB'nin listesinin pdf adına dikkat eden oldu mu bilmiyorum. ab-uzmanyardımcılığı yazıyor.
-
@Aristo hocam mesaj attım bakar mısınız
-
Arkadaşlar yanlış olursa tepki çekmek istemiyorum fakat dün bir tanıdık vasıtasıyla ulaştığım birinden gelen mesajı aynen yazıyorum. ''Bu hafta açıklanabilirmiş''
Açıkçası ben çok fazla umutlanmadım böyle bir dönemde yokmuş gibi davranmaya devam ediyorum size de tavsiye ederim.
Bakın tekrar söylüyorum bilgi elden ele geldi... teyit etmeden ortalığı velveleye vermeyelim -
listenin başlarında girdiğim mülakatta baya sonlara düşmek üzdü gerçekten. oysa kendi kendime mülakatın iyi geçtiğini düşünüp heyecan yapmıştım
kazananlara meslek hayatlarında iyi şanslar diliyorum.
-
Tahminler ve umutlar yine yerlerde