@veblenist Yalnız değilsiniz Sınav yaklaştıkça sanki bildiğim her şey aklımdan uçuyor gibi geliyor
Friyay tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakifbank müfettişlik
-
@friedman98 benim ikametgah ankara sanırım alımın az olduğu bir il ama inşallah hepimizin yüzü güler .bekleyiş ayrı bir strese sokuyor insanı
-
@bestof92 inşallah hocam, örneklerin olduğunu bilmek umut veriyor insana
-
@officialsecret Geçtiğimiz yıllarda iki haftada açıklanmış normalde bugün yarın açıklanması beklenirdi ama birkaç mesaj üstte görürsünüz konuyla bilgisi olan bir arkadaşımız bu hafta açıklanmayacağını söyledi önümüzdeki haftayı bekleyeceğiz sanırım
Friyay tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@nikola-tersla Sağlık raporları tabiki kabul ediliyor ancak yeni başlayan bir personelin sık rapor alması hoş karşılanmaz
-
@officialsecret Geçtiğimiz yıllarda iki haftada açıklanmış normalde bugün yarın açıklanması beklenirdi ama birkaç mesaj üstte görürsünüz konuyla bilgisi olan bir arkadaşımız bu hafta açıklanmayacağını söyledi önümüzdeki haftayı bekleyeceğiz sanırım
-
@lessismore ne zaman açıklanacağına dair bir bilginiz var mı pekii ( lütfen olsun )
-
@lessismore Tahmininiz mi yoksa banka kaynaklı bir bilgi mi acaba
-
@bestof92 inşallah hocam, örneklerin olduğunu bilmek umut veriyor insana
-
@friedman98 benim ikametgah ankara sanırım alımın az olduğu bir il ama inşallah hepimizin yüzü güler .bekleyiş ayrı bir strese sokuyor insanı
-
Tersi durum söz konusu olabilir mi acaba, yani ing ve genel yetenekten barajı aşıp alandan bir barajı geçemeyenlere teklif gitmesi gibi..
-
@veblenist Ay sonuna kadar açıklanır herhalde değil mi
-
@bcbc3434 ben de aynı soruyu sordum teftişten umudu kesince
-
Uzman yardımcılığı için nasıl bir kriter var arkadaşlar? Gy-ing kısmı daha başarılı olması mı avantaj yoksa alan netlerini mi dikkate alıyorlar ?