@mağdurum açılın ben doktorum; 2200 x 18= 36 900 tl 36900/12= 3300 tl ( yemek kartları ve primler hariç) şubat mart ayları tek maaş 2200 tl nisan çift maaş 4400 tl bu şekilde yani 2ay tek maaş 1 ay çift nisan ayı bolluk ayı; temettüler ve primler de maaşa dahil (ilk sene temettü yok 2. seneden itibaren temettü ve primler dahil nisan ayı maaş 5000 i geçermiş) bu duyumlar; 3 senedir servis görevlisi olarak çalışan bir arkadaşımdan ki kendisi halkbank çalışanıdır 8 yıldır ziraatta çalışan kuzenimden bu sene 22 . senesini dolduran yine ziraat bank şube müdürü amcamdan aldığım ortak duyumlardır velhasılı sayın arkadaşlar paraya bunaltmazmış bankalar çalışanlarını sıkıntı yaşarsan aralık ayında yaşarmışsın. umarım herkesin gönlüne göre olur her şey ve de hepimiz bir parçası olabiliriz halkbank'In...
bendelidegilim
@bendelidegilim
bendelidegilim tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
arkadaşlar, burada maaşlar hakkında tartışmalar yaşandığına yaşandığına, 2000 tl maaş alacağımıza dair söylentilerin dile geldiğine -şayet mülakatı geçersek- (servis görevlisi pozisyonu için) şahit oldum. toplanın 3 yıldır servis görevlisi pozisyonunda çalışan bir yakınımın/ağabeyimin bana verdiği bilgiler ışığında açıklamalar yapacağım; bize verecekleri maaş ortalama 3000 tl olacakmış o da yemek parası, temettü primi, performans primi hariç yani 2 ay çift 1 ay tek maaş alacakmışız ki bu da 1 yılda 18 kez maaş almak demek ortalaması 3000 tl yapacakmış tekrar ediyorum primler hariç yani sözüm odur ki; buldunuz bunamayın mülakatınıza iyi hazırlanın 2017 nin bütün makro ekonomik göstergeleri, halbanka dair her şeyi ( kuruluş sermayesi, şube/çalışan sayısı, aktif- pasif ve karlılık oranlarını) adınız gibi bilin mülata girmeden, son olarak herkese başarılar ve bol şans...
-
@zenginmemur şöyle ki; üç senedir çalışan adamla- şayet biz de bu sene girersek- temettü primleri hariç aynı maaşı alacağız, yani 600 700 arası temettü olduğunu düşünsek 36900 den çıkarsak onu yıllık ortalama 3300 değil de 3100 falan olacak gibi. bence gayet iyi para :d
bendelidegilim tarafından gönderilen son iletiler
-
bu istenilen belgeleri eğitim başlangıcında mı teslim etmemiz gerekiyor yoksa eğitim bitip şubelere başlarken mi bilgisi olan lütfen bilgilendirebilir mi?
-
arkadaşlar kazanan herkese hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, kazanamayanlar için de bundan daha iyisini diliyorum hepimize hayırlı uğurlu olsun
-
@marjinalfaydali yani benim bildiğim ziraat şu ara cayır cayır çağrı merkezi elemanı alıyor neden? çünkü çalıştıracaklar onları 1 2 belki 3 sene orada sonra içeriye banko görevlisi pozisyonuna alacaklar oradan da servis görevlisidir, yönetmen yardımcısıdır ilerlenecek uzun bir süre de alım olmayacak gibi imiş söylenenlere göre
-
@zenginmemur şöyle ki; üç senedir çalışan adamla- şayet biz de bu sene girersek- temettü primleri hariç aynı maaşı alacağız, yani 600 700 arası temettü olduğunu düşünsek 36900 den çıkarsak onu yıllık ortalama 3300 değil de 3100 falan olacak gibi. bence gayet iyi para :d
-
@mağdurum açılın ben doktorum;
2200 x 18= 36 900 tl 36900/12= 3300 tl ( yemek kartları ve primler hariç) şubat mart ayları tek maaş 2200 tl nisan çift maaş 4400 tl bu şekilde yani 2ay tek maaş 1 ay çift nisan ayı bolluk ayı; temettüler ve primler de maaşa dahil (ilk sene temettü yok 2. seneden itibaren temettü ve primler dahil nisan ayı maaş 5000 i geçermiş) bu duyumlar; 3 senedir servis görevlisi olarak çalışan bir arkadaşımdan ki kendisi halkbank çalışanıdır 8 yıldır ziraatta çalışan kuzenimden bu sene 22 . senesini dolduran yine ziraat bank şube müdürü amcamdan aldığım ortak duyumlardır velhasılı sayın arkadaşlar paraya bunaltmazmış bankalar çalışanlarını sıkıntı yaşarsan aralık ayında yaşarmışsın. umarım herkesin gönlüne göre olur her şey ve de hepimiz bir parçası olabiliriz halkbank'In...
-
@onuktekin kırklareli tercih ettiğim il memleket bolu:d
-
@onuktekin ben de girdim bana da bono ve tahvil nedir aralarındaki farklar nelerdir? neden çıkarılırlar? halkbank olarak biz tahvil çıkarabilir miyiz? çek nedir? sorularını sordular sadece alanla ilgili olarak diğer sorular kişisel hobi vs vs gergin değildi dediğiniz gibi o yüzden anlayamadım ben de nedir ne değildir:) ben girdiğimde komisyonda genel müdür yardımcıları olduğunu tahmin ettiğim iki beyefendi bir de sürekli notlar alan bir hanımefendi vardı
-
arkadaşlar 2. komisyonda mülakat giren oldu mu hiç? olduysa ne sorular soruldu, komisyondakilerin kim olduğuna dair herhangi bir bilgi?
-
@zenginmemur sen girersen benimle aynı maaşı alacaksın hiç fark olmayacak dedi çünkü artık 4 senede kademe atlatıyor bankalar bir kaç ay öncesine kadar 3 seneydi.
-
@fatoss21 evet pardon doğrusu dediğiniz gibi olacak.