Istanbulun 74 75 leri görmesi çok zor gibi geliyor bana da. Geçen seneki sınav gibi yüksek olmaz ama istanbul gibi yüksek alım yapan yerlerde puanın düşüş hızı da yüksek olmayacaktır. Son sınava bakılacak olursa taban puanında yığılma olduğu için fazla sayıda 2 kat barajı dışından listeye girenler var. Bu yığılma bu sene 84 olmaz daha düşük seviyede olur tabi ama bu 74-75 olmaz
justice
@justice
justice tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@James-Buchanan Aynen ben de öyle düşünüyorum hocam. Gözlemlerime göre genelde beklenen netler de bu civarda
justice tarafından gönderilen son iletiler
-
@reagan sizin beklentiniz ne kadar hocam
-
@Hipokrat 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@justice 74-75 olmasa da olacağı 76-77 bnc
Inşallah dediğiniz gibi olur. Ben biraz daha kötümserim bu konuda
-
@James-Buchanan Aynen ben de öyle düşünüyorum hocam. Gözlemlerime göre genelde beklenen netler de bu civarda
-
Istanbulun 74 75 leri görmesi çok zor gibi geliyor bana da. Geçen seneki sınav gibi yüksek olmaz ama istanbul gibi yüksek alım yapan yerlerde puanın düşüş hızı da yüksek olmayacaktır. Son sınava bakılacak olursa taban puanında yığılma olduğu için fazla sayıda 2 kat barajı dışından listeye girenler var. Bu yığılma bu sene 84 olmaz daha düşük seviyede olur tabi ama bu 74-75 olmaz
-
RE: Düzce Guy Yazacaklar
@kismetnasip ben de öyle düşünüyorum. 78 i görür gibi
-
RE: Düzce Guy Yazacaklar
Ben de Düzce yazdım arkadaşlar 83 kusuratla. 80 puanın altına düşmesi 80-82 aralığında ki kişilerin tercihlerine bağlı artık.