Twitterda gastarbeiter in yazdıkları ruh halimizin kanıtı harikasın dostum devam et hiç bu yolu denememiştik sayende belki açıklanır
kısırdöngü tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
murat kara saat bile vermiş doğruysa helal olsun,duyumlara karşı bağışıklık kazanmış olsakda ben dayanamıyorum bu duyuma inanicam
-
RE: Ruh eşini bulamamış iibfliler
@olursaolur, içinde söyledi: Ruh eşini bulamamış iibfliler
@kısırdöngü atandıktan sonra unutuyosa çok koymaz ya ne de olsa isim var gibi bi teselli sozu olur insanın
ya da düğün parasına araba alır gezerim vs :))
Yanlis anladiniz hocam bir taraf atanıp diğer tarafin atanamamasindan bahsettim, hem işsizlik hem ayrılık acısı koyuyor
-
@mağdurum maliyeyle aram hiç iyi değil hangi kaynakları kullanmıştınız
-
adam haksız değil koskoca 1600 kişiden topu topu 10 kişi twit atıyor yada atmiyor kendimizi sorgulamamiz lazim bizden önceki alımlarda birlik olup daha fazla baskı yaptılar belkide,twiterda her zaman olduğu gibi aynı kişiler bu akşam da sasirmadim
-
Bakan hanım taseronla ilgili soru soran birisine cevap vermis demekki tweetleri takip ediyor , bizim attığımız onca twet umursayan yok cidden okumaya gerek yokmuş bu ülkede
-
@nonbisinidem hocam 105 gündür bizi tükenmişlik sendromuna sokmayı başardılar etkinlik yapacak bile gücümüz kalmadi,umarim sürecin sonuna gelinmistirde bu hafta biter bu iş
-
Arkadaşlar sgd dernek yönetim kurulu başkan mehmet selim bagliyi ziyarete gitmis bizi konuşmuşlar hepimiz twiterdan yüklenelim lütfen neler konusulmus ogrenmeye calisalim
-
Ayvalıkta erkan tanla tanışmıştim ne olur ne olmaz diye telefon numarasını almistim, az önce mesaj attim tweet etkinligimize destek olması bizden haberlerde bahsetmesi için insallah sesimizi duyurmaya yardım eder...
-
@yasaklı hocam duyumların canı cehenneme
kısırdöngü tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
Bolumum ceko 2017de 86.96 puanla branş bazında 76. 2018de 85 puanla 94uncuyum. 2017 ile başvuracağım gelme imkanı yok sanirim..
-
@tıpınbiraltdalı, içinde söyledi: Ruh eşini bulamamış iibfliler
@kısırdöngü bu şekilde öğreniyoruz işte Kendilerini böyle göstermeleri bizim için iyi oluyor ilerde böyle bir şey olsaydı daha da sıkıntılı olurdu
çok şükür bu bahaneyle kimin ne olduğu ortaya çıkıyor, atanmamizin gecikmesindede var bir hayır..
-
@kısırdöngü offf o çok kötüymüş boyle bir durum olursa biz burdayiz guzel kardesim her türlü desteğe hazırız
o dönemi atlattım çok şükür hocam teşekkürler
-
@kısırdöngü atandıktan sonra unutuyosa çok koymaz ya ne de olsa isim var gibi bi teselli sozu olur insanın
ya da düğün parasına araba alır gezerim vs :))
Yanlis anladiniz hocam bir taraf atanıp diğer tarafin atanamamasindan bahsettim, hem işsizlik hem ayrılık acısı koyuyor
-
Lutfen ruh esinizi bulduğunuzu düşündüğünüz an iibf nin atanma sürecini anlatın arkadaslar yola çıktıktan sonra geç olabilir..bu süreci bilmeyen anlamayan bizimle yürümeyi de beceremiyor cünkü
Süreci bilende farketmiyor hocam, atandıktan sonra bizimle yürümeyi unutuyorlar
-
RE: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
Kazanan arkadaşlar yeni mesleğiniz hayırlı olsun,
Sgk denetmenliğini de kazanıp feragat edicek arkadaşlarımız varsa eğer bana ulaşabilirler mi? -
peki neden en basında mülakat listesinde ayrım yapmadı madem orada da 42 ye 141 23 e 159 alim yapıcaz demeliydi ve 2 puan türude farklı puanlarla kapatırdı,bu durumun sebebi yonetmelik degisikligide olamaz sonuclarimiz yonetmelik degisikliginden sonra aciklandi ve yedeklere genel bir siralama yapilmis madem degisti ona gore siralasalarmis.bu isin icinde baska isler var,bu alımın uğursuzluğu bütün yılımi mahvetti hakkimi helal etmiyorum.
-
RE: KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
Arkadaşlar sgk kazanıp kosgeb de kazanan arkadaşlar varmi feragat listesine ekleyelim?
-
Bakan hanım taseronla ilgili soru soran birisine cevap vermis demekki tweetleri takip ediyor , bizim attığımız onca twet umursayan yok cidden okumaya gerek yokmuş bu ülkede
-
memur ikramiyelerinin mart ayı içerisinde ödeneğini söylemiş,bizimkisine sadece kısa zaman demis ,mart zor gibi görünüyor nisanı kesin görücez bence inşallah ilk haftalarında biter bu iş