Merhabalar, ilanda maliye dersinde cıkacak konulara tvs ,maliye politikasi ve teorisi bide finansal politika ve yönetimi yazılmış. Geçen sene giren arkadaslar yardimci olursa sevinirim bu konular harici atiyorum bütçeden veya da kamu gelirlerinden soru cıkar mı? 2008deki sınavda bütçe falan sormuslar mesela. Simdiden tsk.
eatalayy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakifbank müfettişlik
-
Maliyede finansal politikalar diye bi konu var bilgisi olan varmi ? Maliye kitaplarinda boyle bi konu yok
-
@blackmirror herkes için hayırlısı olsun. İlk defa kpss hazırlanıyorum ve öyle çok yoğun bi çalışmam yok yinede alanlarda baraji geçebileceğimi iktisatta 30+yapacağımı düşünüyorum. 2017 eylül ydsden 70 almıstım ingilizceyi unutmusum tek sıkıntım o. Ukalalık gibi amacım yok düzenli çalışan ve heyecan/zaman sorunu yaşamayan herkesin yapabileceği bir sınavdı tabi bunlarin hepsi benim görüşüm. Kazanamassamda sınavın zorluğumdan degil net benim aptallığımdan kazanamam. Gercekci olmak lazim
eatalayy tarafından gönderilen son iletiler
-
@yasemen Kazanamasakta canımız saolsun. İlk defa bir sınava giriyorum. Daha kpss bile girmedim.
-
@füreya iktisat mezunuyum okuldan kalan bilgilerimin faydası büyük o sayede 30+ diyebiliyorum.
-
@blackmirror herkes için hayırlısı olsun. İlk defa kpss hazırlanıyorum ve öyle çok yoğun bi çalışmam yok yinede alanlarda baraji geçebileceğimi iktisatta 30+yapacağımı düşünüyorum. 2017 eylül ydsden 70 almıstım ingilizceyi unutmusum tek sıkıntım o. Ukalalık gibi amacım yok düzenli çalışan ve heyecan/zaman sorunu yaşamayan herkesin yapabileceği bir sınavdı tabi bunlarin hepsi benim görüşüm. Kazanamassamda sınavın zorluğumdan degil net benim aptallığımdan kazanamam. Gercekci olmak lazim
-
@fablo kardo defalarca okumamışsın bence matematik ortaokul seviyesinde ingilizce ydsnin 2 tık altı demistim:)) hukukta 10soru bankacılığı saymıyorum 30sorunun 20si kolay geldi bana geri kalan 10uda acayip ayrıntı degildi ama zordu. Maliye zordu ona bise demedim zaten. İlk bölümünde kolay ama zaman aldığını soyledim zaten. 25 tane emin olduktan sonra gerisini salladım.
-
Sınav genel olarak bayağa basitti. Matematik orta okul düzeyinde İngilizce kullanılan kelimelerin zorluğu açısından ydsnin 2 tık altı sıklar oyalayıcıydı. Hukukta bankacılık bilmiyorum medeni borclar kısmen daha zor ticaret ve icra iflas ise 16 soru neredeyse en temel bilgileri sorgulamıslardı. İktisat sınavın en kolay testiydi. Dershanede Maliyede vergi görmedik cok vergi vardı gerisi zordu. En kötü geçen bölüm maliyeyiydi benim açımdan. İlk bölüm kolay olsada zaman sıkıntısı vardı. Matematikte 25den sonrasını ingilizcede 34ten sonrasıni salladm. Umarim herkes için hayırlısı olur.
-
İcra iflasta itfa yapilmıssa hangisi yanlıstır sorusuna icranin geri bırakılmasımiydi? Dogrusu icra takibin iptaliydi heralde degil mi?
-
Maliyede finansal politikalar diye bi konu var bilgisi olan varmi ? Maliye kitaplarinda boyle bi konu yok
-
@alpagu tesekkurler maliye hukuk mat ingilizce falan degilde maliye bana sıkıntı yaratacak gibi. Kpss kursuna gidiyorum maliye baslamadi daha. Öneriniz varmidir
-
Merhabalar, ilanda maliye dersinde cıkacak konulara tvs ,maliye politikasi ve teorisi bide finansal politika ve yönetimi yazılmış. Geçen sene giren arkadaslar yardimci olursa sevinirim bu konular harici atiyorum bütçeden veya da kamu gelirlerinden soru cıkar mı? 2008deki sınavda bütçe falan sormuslar mesela. Simdiden tsk.