İlerleyen süreç hakkında bilgim yok ha keza Ataşehir'e tasinması çok şey değiştirmez, çünkü Atasehir site yönetimi tarzinda yerleşime sahip buralardan ev bulmak çok çok zor @aliveli ... Valla kardeşim yakın olarak Üsküdar, Ümraniye ve Dudullu var; Ümraniye ve Üsküdar yine yüksek ama Dudullu da 900-1000'e bulabilirsin tabi bu seni tatmin ederse @hunat ...
gokhan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK idari personel alım ilanı
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
Beyler şu sayıyı 400'e filan çekme gibi girişim yapılmamalı mi sizce, baskı yaratmanın faydalı olduğu şu dönemi iyi değerlendirmek lazım sanki
-
RE: 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
Kesinlikle arayıp baskı oluşturmak en mantıklısı, arayan soran sayısını giderek artirmak da lazım @texsas12
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
Alandan yaklaşık olarak 100 doğru GK GY'den de 50 bandında bir doğrum var ingilizceye gelince işte orası sıkıntılı..Benim gibi birçok kişi vardır belki de benden çok yüksek yapıp ingilizce barajına takilacak olanlar olur..Bu da sistemin azizliği mi yoksa saçmalığı mi varın siz karar verin ağalar.
-
İnşallah yakın bir zamanda açıklanır bu sonuçlar..Kendimi ne kadar düşünüyorsam puanı 80lerde olup Ptt'ye başvuracak olanları da düşünüyorum.En azından bunun hayrına ve hatrina açıklanır tez vakitte..
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
@Antimülakat faiz paritesi Lerner endeksi uretici artığı ve tüfe doğru,sınai ve kalkınma bankası insan hakları komitesi ceza mahkemesinde yargilanacak suçlar kamu denetçiligi kurumu bunlar da doğrular arasında..Tek moralimi düzelten bu standart sapması yüksek olan soruları yapmam..Güveniyorum tahminine
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@paretowilfredo hocam senden gelecek haberi dört gözle bekliyorum, sayısı ve zamanı kestirmek çok güç elbette ama motive edecek bilgiler lazım bu etapta. İnşallah güzel haberler dökersin buraya.
-
Hocam ben sorumu sorayıp cekileyim ona göre bir plan yapicam; sizce ortalama olarak ne zaman açıklanır tecrübeli biri olduğunuz için soruyorum anlayışla karşılayacağınızdan eminim @Antimülakat
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@pareto_wilfredo hocam herhangi bir gelişme var mı? Valla gözler sende
gokhan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018/1 ataması
@agor hocam merkezi atama. Ek olarak 2016/2 için kaç puanla kapatmıştı bilginiz var mı?
-
RE: 2018/1 ataması
87 ile uluslararası ilişkilerden atanma ihtimalim ne kadar arkadaşlar. Sürece hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar grup sonra oluşturulacak teknik bir sıkıntı oldu bilginiz olsun, iyi çalışmalar herkese
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Gümrük mevzuati ve işleyişi hakkında iyi bilgiye sahip olduğunuzu düşünerek bir sorum olacak hocam @Antimülakat ; Somaliye yardım gonderilecek THY ile. Acaba hangi gümrük müdürlüğü ile iletişime geçebiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
RE: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Allahını seven şu Kocaeli erkekle ilgili bilgisi olan varsa şuraya salsın ağalar.
-
RE: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@rlg evet hocam ekran görüntüsünü alıp çıkardım şimdi problem olur mu sizde
-
RE: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
Arkadaşlar iş talep formunu kaydetmedim nasıl bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim
-
RE: Ysk personel alımı 2018
Sırf başvuru yapicam diye bence bazı kadroları yakmayalim arkadaşlar. Maddi yönünü de düşünmek lazım. Ysk'da döner sermaye yok geliri yok duz memura ne kadar maaş verebilir onu göz ardı etmemek lazım. Anadolunun bir şehrinde bir nebze kabul edilir ama Ankara'da göze alınamaz diye düşünüyorum. Buyuksehirlerde KİT kadrosu ve A grubu kadrolari dışında düz memur olarak çalışanlar icin birikim inanilmaz zor. Gözardı etmeyin arkadaşlar bunu, hele evli ve belli yaşa gelenler.