TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Harrod-Domar
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Harrod-Domar

@Harrod-Domar

1
    İtibar
    265
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Harrod-Domar Takip etme Takip Et

Harrod-Domar tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

@gannicus, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

@harrod-domar sürekli çalışmaktansa, belli aralıklarla kpss tekrarınızı yapın bence. Zaten belirli bir altyapı olunca cok uzun sürmüyor tekrar. Sadece kurum sınavına yönelik çalışmayın. Hem bunalmayıp zinde kalırsınız hemde bilgileriniz taze kalır.

Teşekkür ederim hocam bende öyle düşünüyorum zaten sadece guy soruları kpss formatına göre biraz farklı o yüzden sormuştum. Hani çıkmış sorular üzerinden mi gitmek lazım yoksa normal kpss çalısır gibi mi diye

KPSS A içinde yayımlandı
      Harrod-Domar
      Harrod-Domar

Harrod-Domar tarafından gönderilen son iletiler

@gannicus, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

@harrod-domar sürekli çalışmaktansa, belli aralıklarla kpss tekrarınızı yapın bence. Zaten belirli bir altyapı olunca cok uzun sürmüyor tekrar. Sadece kurum sınavına yönelik çalışmayın. Hem bunalmayıp zinde kalırsınız hemde bilgileriniz taze kalır.

Teşekkür ederim hocam bende öyle düşünüyorum zaten sadece guy soruları kpss formatına göre biraz farklı o yüzden sormuştum. Hani çıkmış sorular üzerinden mi gitmek lazım yoksa normal kpss çalısır gibi mi diye

KPSS A içinde yayımlandı
      Harrod-Domar
      Harrod-Domar

Arkadaşlar kurum sınavına nasıl çalıştınız ? Ne zaman başlamalıyım çalışmaya ve hangi kaynakları kullandınız ?

KPSS A içinde yayımlandı
      Harrod-Domar
      Harrod-Domar
    • Guy Sıralama

Arkadaşlar 8500 sıralama 76 küsür puan ile guy gelme durumu nedir?

KPSS A içinde yayımlandı guy sıralama
      Harrod-Domar
      Harrod-Domar
    • RE: Komiser yardımcısı alımı 2018

@kullanıcı, içinde söyledi: Komiser yardımcısı alımı 2018

Arkadaşlar, biliyorsunuz ki Komiser yrd.lığı ilanı da geldi. Eğer denk gelir de komiser yrd.lığı sınavında başarılı olursak ve bedelli 21 günlük süre, eğitim dönemiyle çakışırsa ne olur? Başvuru koşullarında 'Erkek adaylar için başvuru tarihi itibariyle 1111 sayılı Askerlik Kanunu çerçevesinde askerlik ile ilişiği bulunmamak- 0CAK 2019 tarihine kadar askerliği ile ilişiği bulunmamak -' gibi bir şart da mevcut.

Ben böyle saçmalık görmedim. Eğer değiştirmezlerse bu maddeyi eleniriz zaten sonuçta tecil evraklarını isteyecekler mülakata giderken. Sınavlara girebilmek için bedelli başvurusu yaptım olaya bak

POMEM içinde yayımlandı
      Harrod-Domar
      Harrod-Domar