Ben biraz önce itiraz dilekçesi verdim puanimida biraz zorlayarak öğrenmiş oldum bu şekilde. İnsan kaynakları mülakatın yapılmasının 2-3 ayı bulabileceğini söyledi.
sbky tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Direk kuruma gittim puanimida o şekilde öğrendim.ilk olarak telefonda konuştuk o şekilde bilgi verdi itiraz dilekçesi yazmak istediğimi söyleyince yukarı çıktım. Pek iyimser konuşmadı ama itiraz konusunda
-
@dellafeu sınavla ilgili bişey yok ama sınavı okuyan hocaların yanlı olduğunu düşünüyorum dostum. İtiraz dilekcem olumsuz sonuçlanirsa mahkemeye gideceğim çünkü.
sbky tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
Hocam elinde geçmiş dönemin çıkmış soruları bulunan var mı acaba? Araştırdım ama net bişey bulamadım malesef.
-
@dellafeu sınavla ilgili bişey yok ama sınavı okuyan hocaların yanlı olduğunu düşünüyorum dostum. İtiraz dilekcem olumsuz sonuçlanirsa mahkemeye gideceğim çünkü.
-
@westakin emin ol o şekilde olacak dostum bende itiraz ettim belli üniversitelerde yığılma olmuş listedeki ilk kırk kişiden 5 i listeye girebilmis koskoca Ankara Hacettepe Odtü'den 5-6 kişi listeye zar zor girebilmis dedim. Sınavı üniversite yapıyor bizle ilgili sorun yok dedi bende zaten sıkıntı oradan kaynaklanıyor dedim çıktım. (Son mesajımdır)
-
@westakin yüz yüze görüşünce puan bilgisini öğrenebiliyorsun ama çok umutlanma derim ben yanlarında itiraz dilekçesi yazarken bile gayet lakayt konuştular benle sağolsunlar.
-
Direk kuruma gittim puanimida o şekilde öğrendim.ilk olarak telefonda konuştuk o şekilde bilgi verdi itiraz dilekçesi yazmak istediğimi söyleyince yukarı çıktım. Pek iyimser konuşmadı ama itiraz konusunda
-
Ben biraz önce itiraz dilekçesi verdim puanimida biraz zorlayarak öğrenmiş oldum bu şekilde. İnsan kaynakları mülakatın yapılmasının 2-3 ayı bulabileceğini söyledi.