TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. ecitah
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 47
    • En İyi 23
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 2

ecitah

@ecitah

2017 GUY VE 2017 KPSS MARATON

59
    İtibar
    804
    Profil Görüntülemeleri
    47
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ecitah Takip etme Takip Et
    2017 KPSS'den İlan Bekleyen 2017 GUY VE 2017 KPSS MARATON

ecitah tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2018 Guy Alımı

Arkadaşlar yarın saat 21.30 da etkinlik var twit hesabı olmayanlar açsın lütfen. Etkinliğe yüksek katılım olması bizim için ne kadar önemli tahmin edersiniz. Bu dönem de bir ilan geldi geldi yoksa 2017 puanlarımız boşa gidicek. Rica ediyorum katılın arkadaşlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Şu Aziz mübarek günde hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim. 1000 1250 aralığında ilan geleceği yönün de duyumlar vardı onunda önü kesilmiş görünen o ki. 2017 KPSS neden yapıldı o zaman anlayamıyorum 😔

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Yani pes vallahi pes. Anca forumda yakınmayı biliyorsunuz. Etkinlik yapılıyor katılım az mektup yollanıyor katılım az twit atın atılmaz. Sonra Yok bizi örgütleyin Yok bizi duyun yok ilanlar nerede. Ya artık elinizi bi taşın altına koyun hakkınızı aramayı öğrenin. Burda yakınmayla kimse duymaz sizi. Çıldırmamak elde değil artık ya.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Arkadaşlar arzu Erdem yarın tv de bir proğrama konuk olacakmış. Gündeme getirmemizi istediğiniz konuları yazın diye twit atmış. Lütfen hep birlikte yazalım böyle böyle sesimizi duyuracağız inş

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Mektubumu yolladım inş güzel sonuçlar alırız☺️ Lütfen arkadaşlar sizlerde yollayın. Zaten birileri yolluyor kim uğraşacak demeyin 5 dk almaz. Ne kadar çoğunluk olursak sesimiz o kadar çok duyulur. Elimizi taşın altına koyalım. Biz elimizden geleni yapalım gerisi artık takdiri ilahi. Nolur es geçmeyin. Hepiniz yollayın🙏🏻

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Gazete ilanı için forum yöneticilerinin işbirliğine ihtiyacımız var. Bir hesap nosu verilirse ve 30 bin twit atan herkes 10 ar lira gönderse maliyeti çıkarmayı bırak kaç kez gazeteye ilan verilir. Hadi 5 er lira gönderelim yine aynı. Yöneticilerimiz bize yardımcı olursa gerçekten ses getirebiliriz. @paretowilffredo @Priss

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

1000 kişilik alımda 10 katı çağırırlar mı acaba. Daha önceki yıllarda alım sayısı düşük olunca 10 katı çağırılmış ama bu kez 5 katı çağırılır diye çok korkuyorum. Çünkü bu sene puanlar ve sıralamalar ters orantılı bunu dikkate alırlar mı acaba

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

2000 gelsin ama ☺️ Aşağısı kurtarmaz

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

@duryy çok önemli hemde. Gündeme gelmemiz lazım yoksa kimsenin bizi duyacağı Yok. Ben sürekli attım twit. Lütfen sizlerde atın ki ciddiye alıp yarın bizleri de dile getirsin.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

@duryy yukarda link atmış arkadaşlar hocam. Oradaki mektubu yazın. Adreste yazıyor orda. Yanınıza kimlik fotokopinizi alın. Postahaneden mektup başı 2 tl ücret alınıyor. Yollayın bu şekilde 5 dk sürmüyor İnanın ama dönüşü güzel olacak bizlere Allah ın izniyle

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

ecitah tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı

Arkadaşlar başvuru için fotoğraf yükleyemiyorum sürekli 50 kb büyük diyo hangi uygulamayı kullandınız fotoğraf düzenlemek için

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Geçen yıl 1 buçuk yıl ilan gelmedi ve buna rağmen 2000 kişilik alımda 17 binlere sarktı. Üstelik hem 2015 hem de 2016 puanları ile alım yapıldı. Yani kaba taslak 7 binlik bir sarkma oldu 5 katı durumunda. Bu senede benzer bir durum yaşanır çünkü geriden gelen yok ve atananlar var max 3 bin kişi. Yani 12 binle kapatacak yerler de olacaktır. Bu sene sıralamalar yüksek puanlar düşük bunu da göz önünde bulunduralım. Yani en yüksek 79 80 ile kapatır demek geçen senenin 83 84 puanına denk gelir. Bu durum geçen yıl Bursa ve Antalya da yaşandı sadece. Bakalım bu sene nasıl bir tablo çıkacak 🤔

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

10.220 sıralaması 2016 da kaç puana tekamül ediyor. Bilen biri yardımcı olabilir mi 🙏🏻

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Heyecandan uyuyamayanlarda bugün ✋ Allah ım nasıl güzel bir gece Nasıl güzel haberler😍 İnş hepimiz için güzel ve hayırlı şeyler olur.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Bende kesinlikle artık muhalefete yüklenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü muhalefet neyi dillendirdiyse iktidar o yönde çalışma ya da açıklama yaptı. Madem 3 günlük gündem hakkımız var birini muhalefete yönelik yapalım. #muhalefetiibfyesesver hem genel hemde direk dikkat çeker. Diğer bir günü yine Naci ağbala yönelik yapabiliriz. En son günü ise cumhurbaşkanına özel yapabiliriz. Artık son hamleler seçime bişey kalmadı şurda.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Gece en son 26.400 twitteyken uyuyakaldım. Son durum nedir. Kaç twitle kapattık etkinliği

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Lütfen tag c.başkanına yönelik olsun. Geçen yılda onun talimatı ile ilanın geldiği söyleniyor. Bu yılda ancak seçim öncesi c.baikanının talimatıyla gelir. Ki siyasi bi talep olmadığı sürece gelmeyeceği çok belli. 14 ay olmuş. Bütün bakanlıklar alıma çıkmış maliyeden hiç ses yok. Etkinlik tagı c.başkanına yönelik olursa sesimizi ancak öyle duyarlar. Yoksa kaç kez düzenlendi etkinlik bakan üzerine yoğunlaşırlarak ama tek bir açıklama dahi gelmedi.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Arkadaşlar o zaman herkes kendi profilinde yada gruplarda paylaşsın hesap nolarını ki gören duyan atsın. Bize bizden başkasında fayda yok.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Gazete ilanı için forum yöneticilerinin işbirliğine ihtiyacımız var. Bir hesap nosu verilirse ve 30 bin twit atan herkes 10 ar lira gönderse maliyeti çıkarmayı bırak kaç kez gazeteye ilan verilir. Hadi 5 er lira gönderelim yine aynı. Yöneticilerimiz bize yardımcı olursa gerçekten ses getirebiliriz. @paretowilffredo @Priss

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah

Arkadaşlar seçime 1 ay Kaldı. Bu kadar önemli bir seçim öncesi ilan gelmezse gerçekten durum vahim demektir. Twitter mektup etkinliği bimer cimer bunlar denendi. Denenmeyen tek şey gazete ilanı kaldı. Ve şuna bunun tam zamanı. Sponsor için yardımcı olan kuruluşlardan destek alarak bir gazete ilanı çıkarılmalı. Yoksa artık ilan gelmeyecek gibi duruyor. Acilen gazete ilanına yüklenelim derim ben. Maliyetli olabilir ama herkes kendi çapında yardımcı olursa toplanılmayacak bir para değil. 30 bin twit atan herkes buna da destek olursa toplanmayacak bir para değil. Geçen yıl da aynı şeyler yaşandı. Yumurta kapıya dayanınca son çare gazete ilanı oldu. Ve bence ses getiren ilanı getiren de buydu. Cb talimatı ile.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ecitah