Sgk uzmanlığı dahil 7 mülakattan elendikten sonra 8. Mülakatı kazandık çok şükür
sawetk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
Müfettişlik mülakatında boş zamanlarımda Bursa'da bir gece kulübünde Dj'lik yaptığım iddia edildi. Ortada isim benzerliğinden kaynaklanan basit bir yanlış anlaşılma vardı halbuki. Ama nedense ısrarla anlamamaya çalıştılar ve iddialarında direttiler. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim Ayrıca yaptıkları sınavın sorularını da daha önceden elde ettiğimi ima ettiler. Bunu diyen de kelli felli yaşlı amcalar. Diyelim ki bu sınavın sorularını bana verdiler öyle başarı sağladım. 2016 Kpss'sinde Türkiye 14. sü oldum. O sınavın da mı sorularını verdiler. Neymiş efendim verdiğim facebook linkine tıklayınca o DJ'in hesabı çıkıyomuş. Siz önce mağaradan çıkıp teknoloji çağına girin de azıcık internet öğrenin. Hayatında bir kere olsun bir kulübün önünden geçmemiş adamı itham ettikleri şeye bakın. Diyelim ki ben dedikleri gibi clubber'ın önde gideniyim. Ulan öyle bir durumda size neden facebook linkimi yollayayım Soru hırsızlığı ve yalancılıkla suçlandım. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Bir şey daha eklemek istiyorum. Mantık yoksunu ve teknolojiden bihaber bu zekalar koskoca bankayı yönetiyolar. Tehlikenin farkındasınız değil mi? Artık bu amcalar emekli olsun. Miadları doldu. Yerlerini gençlere bıraksınlar. Bakın işte sizle yürümüyor, artık kabul edin. Gerçekten bu ülkeyi bu milleti düşünüyorsanız istifa edin, yerinize bu işi becerebilecek birileri gelsin. Yoksa sektörde yok olup gidersiniz
-
RE: İç İşleri AB Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Gönderilen tebligatta bizzat elden teslim etmeniz gerekiyor diyor. Herkes Ankarada oturmuyor. Sırf basit birkaç evrak teslimi için Ankaraya git gel yaptırmak insanlara eziyetten başka bir şey değil
-
RE: ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Sgk komisyonundan halliceydi. Olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyolar. Müsteşar yardımcısı başkanlığında toplamda 5 kişi vardı. Rahat olun kendinizi kasmaya gerek yok
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
- Komisyondaydım. Kendimi tanıttıktan sonra 2 basit soru sordular. Sonra komisyondakilerden biri gülerek burası için fazla yakışıklısın seni almayacağız çıkabilirsin dedi. Başta şaka sandım ama gerçekmiş. Mülakattan çıkarttılar o şaşkınlıkla komisyona iyi günler bile diyemedim. Dışarıdakilerin söylediğine göre 3 dakika kadar sürmüş. Uzmanlık mülakatına da girmiştim. Belki onu kazandığım için böyle bir hareket yapmış olabilirler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
@bts06 dostum sen öyle diyorsan bu hafta mail gelir fazla karamsarsın veya diğerlerinin canını sıkmayı seviyorsun. Sonuçlar bu hafta açıklanmaz beklemeyin dedikten 1 2 gün sonra sonuçlar açıklanmıştı. Bu ilan Naci ağbal döneminde gelmedi ki onun gidişinden etkilensin. Kalbinizi ferah tutun
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@khun hocam keşke uzmanlık sonuçları açıklansaydı. Benim için de istanbuldan git gel yapmak, saatlerce o yolculuğu çekmek tam bir eziyet oluyor. Konaklama Vs boşuna masraf çıkıyor. Bir de başkasının yerini işgal ediyoruz
-
RE: Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
Az önce telefonla arandım. Yalnızca sınavda başarılı olduğum söylendi. 3 temmuzda mülakata davet edildim. Gerekli bilgileri mail ile atacaklarını söylediler
-
RE: Halkoylamasından hangi sonuç çıkar ?
@furkanbey bu gönderdiğim çalışmayı hazırlayan kişi benim. İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunuyum. Aynı üniversitede Ekonomi ve Yönetim yüksek lisans bölümünde tez dönemindeyim. Ayrıca Yalova Üniversitesi Hukuk fakültesinde ite kaka da olsa 3. sınıfa devam ediyorum. 2016 Kpss A grubunda çok şükür Türkiye 14. lüğüm de var. Neden evet dediğimizin cevabını istedin verdik. Hem benim cevabım olsa ne olur başkasının cevabı olsa ne olur. Bu hareketinle amacının üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu ortada. Asıl senin tek adamlık, diktatörlük gibi beylik laflar dışında kendine ait cümlelerin var mı?
-
RE: Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Dün aradım. Tarih belli değil sitemizden takip edin dediler
sawetk tarafından gönderilen son iletiler
-
- grubum ve istanbuldayım ben de. Sanırım herkes istanbulda girecek
-
Bu hafta bir hareketlenme olur mu
-
Hocam benim bir arkadaşımın arkadaşı orada uzman yardımcısı olarak çalışıyor. Hatta ilk sınavda ve hukuk sınavında gözetmendi. Onun 2020 kasımda arkadaşıma söylediği rakam 12 bindi. Uzmanlar ise en fazla 16 bin alıyormuş
-
Naci Ağbalın gelişiyle değiştirilen İnsan Kaynakları Genel Müdürü yeniden atanmış. Bundan sonra bir hareketlenme olur diye tahmin ediyorum.
-
@bts06 dostum sen öyle diyorsan bu hafta mail gelir fazla karamsarsın veya diğerlerinin canını sıkmayı seviyorsun. Sonuçlar bu hafta açıklanmaz beklemeyin dedikten 1 2 gün sonra sonuçlar açıklanmıştı. Bu ilan Naci ağbal döneminde gelmedi ki onun gidişinden etkilensin. Kalbinizi ferah tutun
-
Bugün Mail atalar mı acaba? Kurumdan bilgi alan var mı?
-
Sınavın ertelenmesinden önceki sınav programına göre hesap edersek en geç bugün açıklanması ve kişilik testlerinin gönderilmesi gerekiyor. Ama hala bir ses yok.