TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. gsmg150
    3. En İyi
    G
    • Profil
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 20
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

    gsmg150 tarafından gönderilen en iyi iletiler

    • RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021

      Bir a4 sayfasından maksat, kağıdın a4 boyutundan küçük olmamasıdır. Çıkıp da koskoca kurumun "arkadaşlar, kağıdı boş bırakmayın, gerekirse sıkın bişeyler" ya da "bak sayfada 5 cm boşluk var sizin başvurunuzu kabul etmiyoruz" gibi bir yaklaşımın beklenmesini ben mantıklı bulmuyorum. Bir önceki dönemde başvurduğumda yarım sayfa falan yazmıştım kabul edilmişti.

      Tabiki de kağıdın formatının a4 boyutundan küçük olmamasına dikkat ediniz denilseydi daha doğru bir ifade olurdu. Ama kağıdın 3/4 ü dolu 2/3 ü dolu yani tam dolu değil, o zaman başvurum kabul edilmez gibi bir düşünce gelmesin kimsenin aklına.

      KPSS A içinde yayımlandı
      G
      gsmg150
    • RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021

      @nonamemen tanıma ve mülakat konusundaki açıklamalarınızda haklısınız. neticede bu özgeçmişi adayı tanımak için istiyorlar. bu düşünceyi kimse reddetmez.

      ama özgeçmişteki amaç hasıl olmuşsa 2-3 satıra takılmazlar. birazcık daha yazsaydım mülakatı geçerdim bu yüzden elendim düşüncesi de tabiri caizse öküzün altında buzağı aramak gibi bir şey. kağıt doldurmak için cümleler yazılmasına da gerek yok. zaten idareciler de bilgi notlarının kısa olmasını isterler. hap bilgiyi yeterli görürler.

      3-5 satır yaz ver demiyorum ama özgeçmiş amacına uygun olarak hazırlanmışsa problem yok. nitekim ben yarım sayfa kadar yazdım bir problem olmamıştı.

      KPSS A içinde yayımlandı
      G
      gsmg150
    • RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021

      @muddei-hususi ilandaki ifade; “Sınava katılmaya hak kazandığı tespit edilen adayların listesi 22/11/2021 tarihinden itibaren www.sbb.gov.tr internet adresinden yayınlanacaktır.” şeklindedir. Tırnak içerisinde yer alan cümlede bugün yayınlanmayabileceğine dair bir anlam bulunmamaktadır. Dolayısıyla bugün yayınlanması gerekmektedir.

      KPSS A içinde yayımlandı
      G
      gsmg150
    • RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021

      ANKÜSEMi aradım, en geç haftaya cuma açıklanır dediler.

      Şahsi fikrim, bu hafta açıklanmaz.

      KPSS A içinde yayımlandı
      G
      gsmg150
    • 1 / 1