KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@guylassakartık bu yds den 70+ ve bddk gibi kurumların ingilizce kısmını yapabilmek için nerden ne şekilde ingilizce çalışmak gerekir
-
@MaxMin dostum biraz reklam gibi olacak ama 3 ay hiç durmadan uzaktanyds. com dan 600 liraya paket alıp hiç durmadan izleyeceksin. çok rahat 60ı geçersin. şu an piyasanın en iyi sistemi bu. hem hızlıca hem de en makul fiyattan bu iş halledilebilir. çevremde hiç bilmeyen arkadaşlar bu şekilde yds yi halletti.(amacım kesinlikle reklam değil sadece insanların uygun fiyattan bu sınavdan sonuca gitmesini sağlamak) irem yayınlarının hocaları şu an ydsnin en başarılı ve tanınmış hocaları.
-
@guylassakartık backlink olmasın hocam gerisi sorun değil
-
90 üstü puan bekliyorum alırsam böyle çalışacam daha iyi alternatif sistemler varsa arkadaşlar yazın biz de öğrenelim
-
@Antimülakat o ne demek??
-
@guylassakartık linkin uzantısıyla birlikte paylaşılması. O halde, google amcayla yüzgöz oluyoruz. Sitenizde çok fazla backlink var diyor, biz de haklısın reis demek zorunda kalıyoruz.
-
@Antimülakat kusura bakmayın dostum sen düzelttin galiba. eğer öyle yanlışlıkla yaparsam en kötü sana yazar düzeltirsin amacım sadece insanlara yardımcı olmak. başka hiçbir amaç katiyen taşımıyorum. saygılar
-
@guylassakartık problem yok hocam dediniz diye açıklama yaptım yoksa biz elimizden geldiğince kamu kurumları linki olmadığı sürece düzenlemeye gidiyoruz.
-
@Antimülakat mesela youtube linklieri falan yasak mı ? ya da bu tür..bu konu hakkında biraz detay verir misin hocam
-
@davetsiz hocam normalde youtube güzel katkı sağladığımız açık. Bu sayede google amca youtube'un otoritesini iyiden iyiye arttırıyor. Gerçi bu tip büyük devlerin linkini paylaşmanın onlara katkısı milyonda bir denilebilir. Bazı yerde tolerans göstermek durumunda kalıyoruz çünkü burası bir yerde paylaşım platformu. Onlara pek müdahale etmiyoruz, sıkıntı yok yani.
-
@varoufakis 81 nete 85 gelse dediğin gibi 75 nete kaç gelir ortalama gkgy si 60 net olan için?
-
@blackmamba 81.5
-
sonuçlar bugün mü açıklanacak?
-
rüyamda gördüm bi puan türünde 3. diğerlerinde de genel olarak 60. ile 100. arasındaydım
-
@varoufakis ya benim sonucumu senin açıklamanı talep ediyorum. Ösym karışmasın biz aramızda halledelim. Lütfen.
-
@bengidönüş bence benim hesaplamamdan aşağı gelmez ancak fazla gelebilir. son gun bile tahminde bulunarak risk alıyorum
-
@varoufakis ben de aynı şekilde düşünüyorum en başından beri, benimle aynı düşünen bir sen varsın ama Dilerim haklı çıkarız
-
@varoufakis ağzından bal damlıyor ball inş dediğin gibi olsun
-
@bengidönüş bengi senin netler ne durumda kaç bekliyosun ortalama?
-
2015 kpss den bir örnek