Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk aynen haklısın tabi hocam ama yine de 80 civarında puanı olanların çok kalmadığına inanıyorum. ayrıca merkez alımları da yapılıyor bi taraftan. diğer taraftan 400kişilik alım 2016 kpss açıklanmadan önce yapıldı bunun da puanları az da olsa düşüreceğine inanıyorum. 400kişilik bi alımda bence puanlar 79-80 arasında kapatır. (umut fakirin ekmeği:)) atanamadıkça ilanlar gelmedikçe oturup oturup bunları düşünüyoruz işte:))
-
Hocam ilgoc de 85.8 e kadar tam 900 kişi başvurmadi sgk ya da bence bu 900 kişi başvurmaz artı şimdiye kadar 400 e yakın kişi de açılan ilanlardan gitseler 80.00 çok rahat gelir bence. benim puan 80.49 sıralama 3050 , 500 kişi alsa 2500 kişi çağırır yani sıralaması 3800 e kadar olanların şansı BENCE var.
-
@serkan98 5 katı değil 4 katı çağırıyor şimdiye kadar açılan kadrolardan 400 kişinin gitmiş olması çok zor benim sıralama 2900lerde ben geleceğini düşünmüyorum inşallah sen haklı çıkarsın
-
Ha pardon ama bence ikimize yine de gelir. umut fakirin ekmeği
-
Heyecanla, umutla, sabırla bekliyoruz ..
Yıl bitmeden gelecek ALLAHIN izniyle
Twitterdan kurum başkanına twit atmaya devam -
@serkan98 500 olursa 3800e kadar şans var mı? Ciddi değilsin değil mi dostum? Su anda yapılan alimlar sonuçlansa bile en fazla 3bine düşer daha fazlası imkansız derim ben.. Bu arada inşallah biran önce gelir şu ilan artık beklemekten bi hal olduk daa
-
BENCE diyorum 4 katı imiş 3300 e kadar şans var. Ben ilanların sayılarını tek tek hesapladım aralıkta olursa ve de şunu unutmayalım 85.8 e kadar 900 kişi basvurmamissa 80 ile 85 arasında da illaki başvurmayan çıkar çok arkadaşım var 80 üstü ve çoğu ya guy ya da bi yerde uzman bunları da unutmayalim. Olumlu olmak istiyorum dostum
-
Dostlar 7.promosyonun illeri belli oldu. Insallah artik surec rutine dondu. Bu surecin sonu sizin icin baslangic anlamina gelecektir.
-
pusudayız bekliyoruz çok gecikmez inşallah
-
Güzel günler yakındır İNŞALLAH , bekleyen arkadaşlar kaç puanlarla bekliyoruz acep ?
-
@FameFabre 88 puanla pusudayim sırf bu meslek icin hazırladım inşallah nasip olur
-
@hayalimsgk ; MAŞALLAH çok sağlam puanla bekliyoruz , nasibimizde varsa Ankarada buluşmak üzere diyelim . 82,6 ile beklemedeyim : |
-
@azsakallıdede farkettim bunu
-
Yeni ilan gelirse insallah 84ile nasip olmasını ümit ediyorum.alnımıza burası yazılır inşallah :man_dancing_tone2:
-
Alım sayısı çok olur ins bende 82.3 ile bekliyorum gelir mi gelmez mi göreceğiz bakalım hayırlısı hakkımızda.
-
Bu ileti silindi! -
83.1 ile bekliyorum. o kadar heyecan yapıyoruz olur da ilan gelipte sıralama gelmezse dramatik olur çok
-
@azsakallıdede Benim de puanım 83.1 beklemedeyiz merak etme sıralamadayız banko:)
-
Ben de 88 küsürle bekliyorum bu ilanı, Valla isteklerim kafamda düşündüğüm meslek planlamaları o kadar değişti ki, artık neresi olursa olsun modundayım. Başarılar diliyorum sizlere.Erken bir zamanda mülakatta olmak dileği ile arkadaşlar.
-
@2525 Desene ilan geldiğinde yine rakibiz