Askerlik tecili için yüksek lisans
-
Arkadaşlar yüksek lisans için hiçbir fikrim yok malum a grubu sınavlarına hazırlanıyorum ve tecil 2018 eylül de biticek napmam lazım ?
-
@friedman98 askere git kardeşim altyapın varsa bnce askerden yazıyorum
-
Eylül ayı sonunda tecili bitecek olan var mı arkadaşlar
-
@kilici var
-
@iyimser16 Ne yapıyoruz hocam
-
@kilici valla bnde bilmiyorum napacağımı
-
Tezsiz yüksek lisans yapmayı düşünüyorum da daha kayıtlar başlamamıştır heralde. Derslere gitme zorunluluğu var mı vs bilgi verebilecek olan arkadaşlar olursa çok güzel olur.
-
İkinci yüksek lisans erteliyor mu? Yani birini bırakmadan ikincisine başlamak 3 yıl daha erteliyor mu ? Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcısı olurlarsa sevinirim
-
@Kutyler hocam bırakmadan erteletemezsiniz diye biliyorum. Önce halihazırdaki programı iptal edip sonra başka üniversite de kayıt olursanız o zaman olur.
-
Dostlar ben de birşeyi merak ettim şimdi benim tecil tarihim 8 temmuz yazıyor,bu durumda 9 temmuzdan itibaren bakaya mı düşüyorum hemen ben yoksa onun bir süresi var mı?
-
@zweig evet hocam 9 temmuzdan sonra bakaya düşüyosunuz. Yüksek lisansa başvurun bence ilanlar geliyo yavaş yavaş
-
Bakaya kaldıktan sonra bi kamu kurumuna yerleşsen sıkıntı olur mu?
-
şu ilanları takip edebilen var mı tek başlıktan..? biz de bakalım
-
@zweig Benim bildiğim 1 Haziran - 30 ağustos arası tecili bitenler kasım celp dönemine tabi. Ve bakaya durumu celp döneminin geçirilmesiyle söz konusu oluyor. Yüksek lisansa kayıt için askerlik şubeden tecile ilişkin durum belgesi alıp yüksek lisans a başvurulabiliyor diye duymuştum. Askerlik şubesi ile görüşmek gerek.
-
- Şubat Celbi (01 EYLÜL - 30 KASIM)
- Mayıs Celbi (01 ARALIK - 29 ŞUBAT)
- Ağustos Celbi (01 MART - 31 MAYIS)
- Kasım Celbi (01 HAZİRAN – 31 AĞUSTOS)
-
@nitrogb hocam tecilin bitmesiyle bakaya farklı durumlar emin misin kesin bilgi mi bu yoksa tahmin mi çünkü gidiş kasım celbi o zamana kadar bakaya kalmakta saçma geliyor bana ama net bilgi bulamadım
-
@mr.aday yani 31 ağostostan sonra mı bakaya oluyorum hocam?
-
@mr.aday inşallah öyledir celp dönemi kasım onu biliyorum.
-
@zweig hocam bu askeriyeden almış olduğunuz durum belgesinde yazan son tarihi geçtiğiniz an bakaya duruma düşüyorsunuz diye biliyorum. Yanıltıcı bilgi vermek istemem yine de şubeyle görüşürseniz daha sağlıklı bilgi edinirsiniz.
-
@nitrogb Anladım hocam teşekkürler öyle yapıyım mecbur sıkıntı yaşamayalım