KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@asdasd ziraat diğer kamu bankalarından farklı olarak diğer bankalardan personel transferini daha çok benimsiyor bu da alım sayısının azlığı sonucunu doğuruyor.
-
@paretowilfredo hocam içişleri uzmanlıkta güncel duyumunuz var mı? rafa mı kalktı?
-
@caletti Şu an hareket yok kardeşim. Askıda kaldı resmen İçişleri 3 alımdan sonra. Kaymakamlık ile birlikte kulağım orda haber gelirse paylaşacağım.
-
@paretowilfredo hocam mhuy konusunda bir duyumunuz var mı acaba cevaplarsanız memnum olurum.
-
@muzozo Haber bekliyorum kardeşim ama benim KPSS öncesi için beklentim düşüktü. Haberler yetişeceği yönünde başkalarında. Buna istinaden ben de soruşturmaya başladım.
-
@paretowilfredo hocam ydsnin geçerliliği kaç yıl acaba
-
@paretowilfredo yada şöyle söyleyeyim 2016 KPSS'de hesaplanan İngilizce ağırlıklı puanlar 2015 ydssini ilkbahar dönemine ait puan baz alınsa bu İngilizce ağırlıklı puanlar 2017 KPSS'si sonucuna kadar geçerli olur mu ?
-
@paretowilfredo hocam epey zaman once sormutum ama iş müfettişliğinden haber var mı kpss oncesı ılana cıkabılme durumu var mı?
-
..........
-
@nur gorunurde yok dostum. Teftis kurulu baskan yardimcisina sorma imkanim olmustu kisa vadede olmadigini soyledi.
-
@paretowilfredo birde gib başkan yrd sorma imkanın olsa
-
@paretowilfredo cok tesekkurler hocam emeklerınız ıcın allh bınkere razı olsun szın yıne kulagınıza bısey calınırsa bızlerle paylasın malum bu sene hepımız bır yandan pıskolojık savas verıyoruz.tekrar teskkurler.
-
@paretowilfredo mhuy ile ilgili bilgi var mı üstat? Sayıştay da ki gibi ösym ile protokol yapılıyor mu? Hala sınav takviminde görünmemesi klasik tarıhıne sarkacağını mı gösteriyor sence?
-
@paretowilfredo hocam Guy da bu haftalarda bir alım bekliyor musunuz düşünceniz ne yönde?
-
il göç duyumu olan yok mu?
-
Ne zaman ilana çıkacak acaba duyum alan var mı?
-
Ekonomi Bakanlığı'nın 30-40 kişilik alımının bu kış olacağı kesin ama ne zaman ilana çıkarlar bilmiyorum...
-
mhuy veya guy duyumu olan yok mu?
-
@odtüsbky inşallah yds açıklandıktan sonra olur
-
Eski duyumların hiçbiri kalmadı. Geçen guy ilanında direk bakan açıklama yaptığında öğrendik. duyum duyum diye sıkıştırmak ya da sıkmak istemiyorum ama en ufak bilgi bile iyi gelecek. @paretowilfredo mhuy ilgöç duy hiçbir duyum yok mu