@paretowilfredo hocam epey zaman once sormutum ama iş müfettişliğinden haber var mı kpss oncesı ılana cıkabılme durumu var mı?
nur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Arkadaslar bu sınava daha önce gıren arkadaslar yardımcı olabılırler mı acaba sınav malum ıkı gün sınavın yapılacağı yere yakın nerde kalınabılır acaba?
nur tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@umutozk16 ben formu dolduruyorum gonderme asamasında hata veriyo kaydetmıyo error veriyo anlamadım gitti kac gundur ugrasıyorum bu gıdısle yapamıcam
-
Arkadaslar bı yardım edin sınava ikinci basvuru sum Olcak ama bir turlu basvuru yapamadım sureklı hata veriyo sistem farklı bilgisayardan farklı programdan da denedim yok benim gibi basına gelen var mı
-
@fc-real-gdp öyle de denedim böyle de denedim yok iki gundur sureklı hata veriyo herseyı tamamlıyorum sonunda hep hata veriyo tesekkur ederim bu arada yorum ıcın
-
@samettin aynen kac kez denedim chome ayrı Explorer dan ayrı yapamadım hepsinde hata veriyo anlamadım gitti tesekkur ederim yine de yorumuz ıcın
-
Arkadaşlar ne kadar denediysem sayfa sürekli hata veriyor başvuru yapamıyorum aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
-
arkadaslar bende sınavı gecemeyenlerdenım sırf meraktan kac aldıgımızı nerden ogrenebılırız bulamadım da yardımcı olursanız sevınırım:)
-
iyi kotu acıklansa da yolumuza baksak gene de bı umut beklıyo ınsan
-
Arkadaslar bu sınava daha önce gıren arkadaslar yardımcı olabılırler mı acaba sınav malum ıkı gün sınavın yapılacağı yere yakın nerde kalınabılır acaba?
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@Ebru teşekkürler ebru saolasin cok
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
arkadaslar bende bırsey sormak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım.bu sınava ıkıncı gırısım olcak kısmetse daha onceden kaydım var yanı ama sısteme gırs yaparken tc yı grınce yok dıyor daha once bu bu sorunla karıslasanlar ne yaptılar?