2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kamikaze Açıkçası yaptığınız açıklamaları abartılı buldum.Sınava kaç kişi girmiş olursa olsun sınav 2000 kişi arasında dönüyor zaten.Alan ağırlıklı olarak ham puanı minimum 63-64 olan(Türkçe dahil) mülakata kalır.
-
Yazdilakrimi yanlis anlayan varsa ben olumlu tavir sergiledim. Arkadaslar yetiskin insanlarsiniz gercekcilik ve hayalperestlik arasinda ayrim yapabilirsiniz. Benim ki tenkit ama bazi arkadaslarin ki hakaraete varabiliyor ifadeleri.
Netler az gorulebilir ama bu sinavda taban o banda kadar gerileyebilir. En basindan 5 6 tane yanlislik yapilabilecek soru vardi. Fakat alan agirlikli dusuncem nokta tahminim 24 ve uzeri mulakata kalir. -
@mehmetsy kaç gün demiyor muydu o soruda ? Gün diyorsa 7 yazmasını sorun etmezler
-
Seçimlerin cumhurbaşkanı tarafından yenilenmesi sorusunda 45 gün içinde ifadesi geçiyor muydu arkadaşlar? Bazı arkadaşlar cevap 45 gün diyor. Bizden yalnız cumhurbaşkanı cevabı isteniyor diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum?
-
@bsra süreyi istiyordu cb vardı soruda zaten.
-
@mülkiyeli.1 benim yaptığım hangi yorumda abartı var hocam 25-27 türkçe dahil doğrusu olan kalır diyorum bende.ve buda ham puan olarak 62-67 arası bir şey yapar.
-
Tuzak sorularla karşı karşıya kala kala beynim de bana bi tuzak kurdu galiba. 45 gün şeklinde nasıl okuduysam soru gitti.
-
@bsra ezbere okumuşsunuzdur bende de o huy var.
-
Arkadaşlar 20 netim var. Türkçeden de yanlış beklemiyorum. 25 net kesin gibi birşey. Standart sapma tahmini kaç gelir acaba. Bi arkadaş geçen sene 400. olana 10 puan 1. olana 17.5 puan sapma gelmişti dedi. Tecrübeli arkadaşlar var mı bu konuda yardımcı olabilecek. Beklemek zor çünkü 1 ay var daha
-
Benimde alan 15.5 gygk 10 bekliyorum .para sorusunu 2006yaotim saymadım.basbakanlik merkez teşkilatı yazdim saymadım .iktisat sorusunu 225 buldu bunları yanlış kabul ediyorum
.bunları katmadan 25 .ne olur sizce ???? -
Cevaplar ne zaman açıklanır sizce?
-
@siyasetbilimci başbakanlık ve 225'i saymamanız normal zaten kabul edilebilecek cevap değil onlar.
-
sınav birincisi 100 kabul ediliyor yani sınav birincisine standart sapmadan puan gelmiyor.
"Bulunan ortalama ve standart sapma değerleri kullanılarak her test için adayların ham puanları, ortalaması 50 ve standart sapması 10 olan standart puanlara dönüştürülecektir."
bir adaya standart sapmadan en fazla 10 puan geleceğini gösteriyor. -
Yani 25 üzeri mulo gorurmüi ???
-
@siyasetbilimci hocam standart sapma etkilemeyecek onu. 400.kisi sizden az yapmışsa girersiniz mülakata. sınav kolaydı 27-28'den aşağı düşmez bence.
-
@FC-Real-GDP sizin kaç netiniz var hocam?
-
Bence 27-28'leri görmesi imkansız. Sınav bitti hala ortak karar alınamayan sorular var önümüzde. Geçen yıl kaçla kapattıysa üstüne 1 koyarım.
-
@mehmetsy benim en kötü 30 net var. 50 günlük çalışma ile bu kadar yaptıysam 24 nete falan düşmez bence. sadece tahmin ama moral bozmak istemem.
-
@FC-Real-GDP anlıyorum tabii şahsi düşünceniz, lakin bilmemekten değil sınav heyecanı/stresi ile -çok çalıştığı halde- yapamayan çok arkadaşımız var, biz sadece bunları göz önünde bulundurarak düşük kapatacağını düşünüyoruz
-
@FC-Real-GDP suyundan da koyim mi?