2017 Kaymakamlık Sınavı
-
7501.entry
-
@sacred123 10.000i görmeden açıklanmaz
-
@öktem_ilteriş dissallik sorusu şimdi yanlış mı hocam kabul edilmeyecek mi
-
@aliserdar-çetin 28 ile kapatsin problem olmaz
-
Dershanelere gitmeye gerek yok kanimca sinav formati geregi
-
@aliserdar-çetin Ben Cemal hocaya ikna oldum ama dışsallık diyen diğer doçent ve profesörlerin de kendince açıklamaları vardır diyerek bi şey diyemiyorum
-
Gerçekten dışsallık diyen hocalarımız var mı
-
@aliserdar-çetin ben de dışsallık yaptım ama yanlışlarım arasında sayıyorum kardeşim.
-
@mia105 evet var, önceki sayfalarda bir arkadaş yazmıştı, benim bir arkadaşım hocasına sordu o da dışsallık demiş
-
Arkadaşlar şu kitlerin hisse satışı ile ilgili soru,Kitlerin hisse satışına olanak tanıyan 1986 yılında kurulan kurum nedir şeklinde miydi,yoksa farklı mıydı tam olarak hatırlayan var mı?
-
@politics06 şahsen bende dışsallık yaptım ama şuan ahlaki risk daha mantıklı geliyor bana
-
@dolaylı-tümleç 1986 yılında verilen yetki ile diye soruluyordu. Geçmiş iletilerimde soruyu ve soru kökünün yer aldığı resmî gazeteyi de paylaştım. Tartışmalara girmiyorum. Cevap Kamu Ortaklığı İdaresi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı kabul edilir mi bilemem.
-
@ersagun kardeşim ben de tartışma açmak için yazmadım aklıma bir şey takıldı emin olmak için sorunun tam soruluş şeklini merak ettim.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
-
@dolaylı-tümleç yok hocam sorunuza istinaden demedim. Yoksa cevap vermezdim zaten. çok tartışma döndü, o kişilerden birisi değilim bilin diye yazdım
-
Be dahil cevabı dışsallık yapan kimse doğru cevabın bu olduğunu bir temele oturtamıyor.Eğer cevap dışsllık çıkarsa yeni bir şey öğrenmiş olacağız.
-
@ersagun Hocam soruda sanki kurulan diye geçiyordu şahsi fikrim İMKB sormak istemişler ama becerememisler
-
@mg_ Gerçekten polemiğe girmek istemiyorum da soru açık açık özelleştirme sürecine ilişkindi. Hisse senedi dışında İMKB'yi refere edecek hiçbir ifade yok, buna dayanarak yorum yapan arkadaşların konu hakkında eksik bilgiye sahip olduklarını düşünüyorum. Bizim oralarda bir laf vardır, her sakallıyı deden zannetme diye. Hisse senedi-İMKB iliskisi de buna benziyor.
-
@ersagun eyvallah
-
@mg_ Hiç kimse soruda ne sormak istediklerini tam olarak anlamadı,aslında soruyu biliyoruz ama acaba onu mu sormak istemiş diye tereddütte kalıyoruz.Sorduğu bazı soruların ise her kaynakta farklı bir ifadesi var,ya ösym bunların hepsini kabul edecek ya da bize kaynakları önerecek biz o kaynaklardan çalışacağız.
-
@ersagun ben de hisse satışı diye hatırlıyorum senedi ifadesi yoktu.Gerçi hisse ile hisse senedi aynı kavramlar mı onu da bilmiyorum ben hisse satışını görünce ilk aklıma gelen Özelleştirme idaresi başkanlığı oldu onu yazdım.