2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Tam şimdi bimere cimere bu klasik sınav mağduru arkadaşların bu isteklerini söyleme zamanı belki süreci hızlandırırlar
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Tam şimdi bimere cimere bu klasik sınav mağduru arkadaşların bu isteklerini söyleme zamanı belki süreci hızlandırırlar
bence bu sınav okuma olayı dava edilir.
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
bence bu sınav okuma olayı dava edilir.
Belki de bu durum nedeniyle teste dönme düşünceleri vardır ..forumda sınava itiraz edenler haricinden 12 bin aday katıldı mutlaka çok daha vahim bir tablo vardır ortada itiraz konusunda ..inş bu test konusu doğrudur
-
Arkadaşlar iptal edilen soru eşit şekilde dağıtılmış diyen arkadaşlarimiz var hadi var olsa bile(imkansız )inceledigimiz kitapçıkta buna dair bir ibare yok kaldı ki herkese eşit şekilde dağıtma diye bir şey de yok osym nin yaptığı duyuruda ne deniyordu "ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi’nin 9’uncu sorusu hatalı olduğu için iptal edildi. Bu sorunun 2.5 puanlık değeri, aynı testte bulunan geçerli soruların puan değerlerine eklenerek puanlar yeniden hesaplandı ve değerlendirme işlemleri tamamlandı.
Adaylar sınav sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden erişebilecek." Yani meali 15 soruya 2,5 puan dağıtıldı ve sen doğru yaptığın soru kadar bu puandan faydalandin. Tekrar eşit şekilde dağıtıldı olayına geleyim incelemeye ilk grupta girdim hatta çıkışta arkadaşlara IMKB sorusuna dikkatlice bakmalarını söyledim içeride bu durumu farkettigimde sordum o sorunun dikkate alınmadığını söyledi tamam dedim içime sinmedi ve yanımdaki arkadaşıma sordum puan verilmiş bir şekilde yazıyordu bunu söyledim görevliye alttaki toplam ham puana eklenmedigini söyledi ok dedim yine bu sefer arkadaş 5 defa topladı ve ilave edildiğini söyledi yine başka bir görevliye söyledim oda arkadaşa topladın mi dedi evet toplamda var dedi görevliler kendi arasında ufak bir konuştular muhtemelen cevap aradılar en son siz 2 arkadaş çıkmayın dediler daha sonra gelip birisi kitapçığı aldı siz gidin haftaya belli olacak dedi yani görevliler de tam olarak bilmiyor yada bir HATA var ve yeni farkettiler daha sonraki gruplara "Eşit şekilde dağıtıldı " demeyi uygun görmüşler malum o kadar insan sorunca bir açıklama yapmak gerekiyor. Sonuç ne olursa olsun kurumun daha tatminkar cevap vermesi gerekiyordu zaten oraya gelen kişiler notu içine sinmeyenler buda kurumun ciddiyetini ister istemez sorgulattiriyor. Böyle bir karar alınsa içeri girince arkadaşlar 9.soru iptal edildi puanlamada görünce kafanız karışmasın sistemde duzeltildi demek çok mu zordu ya kurum ciddiyetsiz çalışıyor ya da GERCEK bu degil. Arkadaşlar içimizdeki şüpheyi gidermek bize kaldı bu sorunun cevabını merak eden arkadaşlar incelemede bize verilen TABLO SEKLINDEKI PUANLAMANIZI HAZIRLAYIN ve GKGY olarak netlerinizi ALAN netlerinizi ayrı ayrı da hesaplayın ve IMKB PUANI alıp almadigizi BELIRTEREK (puan aldiysaniz silinir diye endişeye gerek yok diğer sorulardan yine gelecek o puan ) hep beraber bunu kiyaslayarak IMKB olayını ve STANDART SAPMA puanını bulalım bu nedenle kağıdını inceleyen tüm arkadaşlarımıza iş düşüyor özellikle aynı puan alan gkgy ve alan netleri aynı olan 3-4 kişilik 2 grupla bu işi çöZeriz forumda olmayan inceleyen arkadaşlarınıza da ulaşırsınız daha kolay cozebilirjz herkese kolay gelsin destekleyen arkadaşlar varsa belirtirseniz yada beğenirseniz ona göre yanlız olmadığımı bilerek başlayacağım arkadaşlar herkese kolay gelsin hayırlı akşamlar herşey gönlünüzce olsun -
@aslan-reyiz şimdi her sınav açık uçlu ya dönüyor yavaş yavaş.sen acikucludan teste cevirirsen bu sistemi sorgulatir ki diğer sınavlara giren adaylarda bu kararı emsal teşkil eder . Mesela üniversiteye giriş sınavı gibi bence olmayacak iş teste dönmek.
-
@osenebusene, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz şimdi her sınav açık uçlu ya dönüyor yavaş yavaş.sen acikucludan teste cevirirsen bu sistemi sorgulatir ki diğer sınavlara giren adaylarda bu kararı emsal teşkil eder . Mesela üniversiteye giriş sınavı gibi bence olmayacak iş teste dönmek.
Hocam bu ülkede 24 saatte çok şey değişir.Genel olarak klasik yapma eğiliminde kurumlar ve ÖSYM ama dikkat çekmek istediğim nokta bu sistemde daha fazla mağduriyetin yaşandığıdır.
-
Teog yrine getirilen sınav dahi açık uçlu... test e dönüş çok zor, mevcutta hatalar varsa nasıl düzeltilir herkes bunun dışında zor hatta çok zor..
-
@paretowilfredo not olan varmı elinde rica etsem mail atabilir mi
-
@ayran elinizde PDF not varsa mail atabilr misiniz seval_ezel@hotmail.com
-
@mülkiamir Hocam Samsun’dan mısınız ?
-
DOSTLAR KONUYLA İLGİLİ DEĞERLENDİRME YAZIMIZI KALEME ALDIK. 1 SORU İPTAL EDİLDİ, YAKLAŞIK 50-60 KİŞİ YENİDEN MÜLAKATA KATILMAYA HAK KAZANDI. PUANLARDA 0,5 DÜŞME İLE 1,5 PUAN YÜKSELME ARASINDA BİR OYNAMA OLDU BİR ÖNCEKİ DÖNEMDE 397. SIRADAKİ ADAYLAR İÇERİSİNDE EN DÜŞÜK PUANA SAHİP ADAYIN YENİ DEĞERLENDİRME PUANI BAZ ALINARAK, BU PUANIN ÜSTÜNE ÇIKAN ADAYLAR MÜLAKATA KATILMAYA HAK KAZANDI.