Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1903bjk yok ben her türlü çabayı gösterdim okumak için, bilmiyorum yazdığı dili az önce buna karar verdim
-
@bengidönüş şu kadın şöyle giyinir şu şöyle giyinir şu öyle giyinir.. Başörtünün özgürlüğü bidir çok garıştırdılar bunu:)
-
@reagan iyi oldu çok güzel iyi oldu taam mı videosu vardı o aklıma geldi
-
@kzxp gel de tükkani kapat hadi
-
@reagan şu an bu o kadar anlaşılır kaldı ki o okuduğum şeyin yanında ekran görüntüsünü aldım arada okuyup kendimi geliştircem.
Kesin uyuyakalmasına 17 saniye kala yazdı böyle düşünmek içimi ferahlatıyor -
@reagan Ha ben bu şekil giyinirim kimi şu şekil giyinir... Türban olayını çok karıştırdılar
-
@bengidönüş noktalama işaretleri koyuyorum bikaç yere tırnak falan koydum alıntımı var acaba diye bende çıkartamadım yemin ediyorum
-
@bengidönüş Benimde aklıma şu kazadan sonra türkçeyi unutup rus aksanıyla konuşan bayan geldi.
-
@bengidönüş hani Türkçe'de karışık paragraf verirler,numaralandırırlar da akışına uygun olarak sıralayın derler ya..Tam onun gibi ama soru olarak gelse boş bırakırdım
-
Değişik bi geceye daha imza attınız sizi okumak keyifliydi yoksa nasıl gelir saatler 02:00a bugünden de ümidimi kestim. İyi geceler arkadaşlar
-
@smith beni perişan ettin şu an
-
Yine çok güzel açıklamadı, yalnız ne açıklamadı ya ,baya açıklamadı neyse iyi geceler yoldaşlar:)
-
@maliyeciniz hahaahh sinirlenir uğraşamazsın ki zaman kaybetmeyeyim saçma sapan soru yapıyorlar diyip de geçilen soru olur tam
-
Bugün de açıklanmayınca ben (temsili değil)
Nolur sabah kalktığımda açıklanmış olsun.
-
Bi de düşünsenize haftaya cuma felan açıklanıyormuş biteriz resmen ekran karşısında bugün yarın bugün yarın.
-
@smith düşünemedi.
-
Herkese iyi geceler
-
Gece 02.00 nöbetinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bir başka nöbetlerde buluşmak dileğiyle. Guyca kalın...
-
29 Eylül ü hiç unutmuyacağım bu gidişle.
-