2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@mülkiamir
linki kopyala yapıştır yaptığımda bir sayfaya ulaşamıyorum hocam ben. -
Arkadaşlar güvenlik soruşturması formunda nüfus cüzdanı suretini onaylayanın bölümü var. Oraya imza ve mühür attıracak mıyız? Bir de belgedeki not kısmını siliyo muyuz?
Acil yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
@karakalpaklı nufus suretını imzalayanın ımza muhru dedıkleri yere dokunmana gerek yok .
Not kısmı yada dıger tarafların ıkıncı sayfaya taşmasında bı sakınca yok. -
@karakalpaklı onaylama kısmını boş bıraktım.. notuda silmedim..
-
@oflu61 @mehmetfatih Var olun dostlar.
-
merhaba arkadaşlar,dün içişleri bakanlığına gittim elden teslim ettim evrakları,baya yoğundu büro.sınavı geçtik,evrakları verdik.sıra mülakatta.herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
evrakları elden veren arkadaşlar, mülakat tarihleri ile ilgili bir soru sordunuz mu ? muhtemel bir zaman dilimi söyledimiler yoksa yine sitemizden takip edin şu an için belirli bir şey yok mu dediler ?
-
@ugur55 ben geçen hafta teslim ettiğimde şu an bir gelişme yok dediler. ben haftaya belli olacağını düşünüyorum.
-
buralar çok sessizleşti, içişlerinden de link takibi yapsak mı ki mülakat tarihlerini ne zaman açıklayacaklar die
-
Ptt Gönderi takibinde iletildi yazıyor.Evraklarda bir eksiklik veya yanlışlık olup olmadığını arayıp öğrenebilir miyiz?
-
@conmaynard
kardeşim ben aramıştım, aklımda kalmasın diye, bana hatta o gün fotograf yanlış gönderilmiş bi daha gönderin diye mail atmışlardı ikisini de sordum. sende arayıp teyit ettirebilirsin. -
@ugur55 aradım ama açan olmadı kardeşim.Mail attıklarına göre bir yanlışlık olunca haber veriyorlar sanırım.
-
@conmaynard
aynen yanlışlık olursa haber verirler, öğleden sonra tekrardan ara ama istersen, sürekli aklında kalacaksa için rahatlar en azından -
@ugur55 Öyle yapıcam kardeşim,sağolasın
-
Dün bende acaba vardı mı diye teyit için aradım. Şu an yardımcı olamayacam ama içiniz rahat olsun herhangi bi eksiklik veya yokluk olursa size haber mutlaka edeceğiz dedi konuştuğum memur.
-
@ugur55 hocam bnde pazartesi aradim evraklar geldi ama daha acmadik eksik olursa arariz demislerdi peki mail attim resimim geldi mi dedim maillere daha bakmadik acilmadi demislerdi bana ne zaman aradiniz acaba siz?
-
@eksi-ikibucuk
fotografı geçen hafta atmıştım, pazartesi günü mail atmışlar jpeg formatında olmamış diye,tekrardan yolladım, yolladıktan sonra da aradım böyle böyle mail atmışsınız yolladım die, aramışken evrakları sordum baktı sistemden tamam dedi. fotografda bi sıkıntı olursa yine döneriz dedi. dönmediklerine göre bi sıkıntı olmadı demekki. -
@ugur55 anladim hocam saolun kolay gelsin
-
@eksi-ikibucuk
rica ederim, size de. -
Az önce aradım şubeyi.Gelen telefonlardan vakit bulabilirsek gelen evrakları kontrol edeceğiz ve eksik olanlara yarın bildirim yapacağız dedi.