22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@olursaolur Gk gy yaktı bizi
geçen senede yakmıştı hep aşşağı çekiyor sağ olsun -
@manu1905 hocam su alani uçurmuşsun kotu p3 u nasil yapamadin sasirdim
-
Geç bir yorum belki.. Benim anlayamadığım test sınavlarında bir standartın yakalanıp o şekilde devam edilmesi bu kadar zor bir mesele mi yada böyle bir standart var da ben mi göremiyorum. Ve yine neyse deyip susuyorum. Bize düşen hep neyse demek oldu ya buna da alıştık.
-
@olursaolur geçen senede alanda 92.5 net vardı p3 te 45-46 net falandı hocam olmuyor coğrafya falan kafa almıyor artık
-
@manu1905 90 üstü
-
@manu1905 haklisin hocam yine de alan çok iyi guzel puanlar getirir insallah.bu yil alan herkesin çok güzel geldi soruların kıvamından sanirim netler epey yukarlarda
-
@olursaolur evet geçen seneye göre daha kolaydı galiba
-
Sevgili hocalarım merhabalar..
Yorumların tamamını okuyamadım, 3 aylık zorlu bir süreçle
Hukuk:20
Maliye:15
İktisat:12
Muhasebe:20
Gygk; 55 civarı netim var...
Çok çok mu kötü, yeni sezona başlayacağım ama milletin netlerden dolayı moralim kalmadı açıkçası -
@kpssever13 Asıl şimdi moralli olman lazım. Bir kere a gurubunun pek rosyonel bı izahı yok. Son guy alımında kontenjan bile dolmadi 70 puanlilar İzmir'e girdi millet 80 le İzmir yazmaya korkarken. Gelecek sene içinse önünde koca bı zaman var iyi değerlendir. Kpss istemeyen kurum sınavlarına da başvur. Yani senin durumunda olanlar için olumsuz bir durum yok
-
Merhaba arkadaşlar görseldeki kitapları ve daha fazlasını ihtiyacı olan arkadaşlara vermek istiyorum. Eskişehir'de olan gelip istediği kitabı alabilir. Ayrıca yeri değil belki ama evi kapattığımdan eşyaları da satıyorum ilgilenen olursa o konuda da görüşebiliriz.
https://i.hizliresim.com/1EoRoj.jpg -
Bu grubu en çok Kpss mağduru olanları, diğerlerinin motive etmesi sevindiriyor. Ümit kırmak yerine daha çok moral veriliyor. Eş dostun bile sizi üzebildiği bu süreçte kimsenin kimseyi gerçekten tanımadığı bu ortamda böyle şeyler görmek sevindirici. İnşallah hepimiz hayırlısıyla istediğimiz yerlere geliriz.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Antimülakat şu gereksiz sabitlenen başlıkları serbest bırakabilir misiniz?
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
@Antimülakat şu gereksiz sabitlenen başlıkları serbest bırakabilir misiniz?
-
@james-buchanan hocam genel bir düzenleme yapalım. Çok eski olanları çıkarıyoruz ama güncel olanlar sabit kalıyor.
-
arkadaslar.2018 kpss.den.73 aldım ne yapacagmi.bilemiorm bir sene daha hazirlanacagm.mecbur ancak ozel sektorde ise girsem.yapabilir miyim ikinci sene 80 civari bu arada gecen sene 73 ile.cogu ile guy sinavina girebildiler 18 binlere dustu diolar siralamalar benim siralamam 12 bin acaba bu see guyda sansim olur mu 2018 puanlarini siralamalari dusunursek tecrubeli arksslar.aydinlatabilirler mi saolun simdiden
-
@rabia89 Bu sene 73 zor alıma bağlı ve seçeceğin ile ancak bu seneyi baz alma tek yıl puanı geçerliydi ve önden 2000 kişi gitmişti.
-
@shanks 2018 alımını demek istedim
-
ama su anda da dguy ve guy alim ilanlarinin mulakatlarina kalanlar oldu bekleyenler var 2019 mayis gibi olur diolar doger ilan o zmana kdr alimlar olursa onden yine gidenler olmaz mi
-
sevgili @rabia89 80 almanın da guy harici pek bir ise yaramadigi yıllardan geçiyoruz hedefin sadece guy ise işle birlikte düzenli çalışarak ama cidden 'düzenli çalışarak' 80 alabilirsin fakat sunu da göz ardı etmemek lazım bir guy icin etkinlikle vs zorla 15 ayda ilan getirtebildik yani sadece buna odaklanmak da ne kadar doğru senin takdirinde..Ya tamamen buna odaklanıp 85 üstü puanlara endekslenceksin ki bircok kurum da dil istiyor bunu da bu surecin bi yerine koymak lazım kısa vadede pek mümkün olmasa da bir şekilde halledilmesi gerektiğini dusunuyorum ya da bu hengameye hic bulaşmamalı.A grubu şartları bu enine boyuna düşünüp doğru kararı vereceğine inaniyorum