Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Finansman gideri borçlu, banka kredileri alacaklı ?
-
@heredotolga a kitapçığında a şıkkı mıydı onun cevabı?
-
@hadinbahım o soruda bayaa takıldım ben çünkü bazı kaynaklarda alacaklı kısma gider tahakkuku yapıyor. Ama dogrusu banka kredisi olmalı bence de
-
@paretooptimal karsilik giderleri 13.000 borçlu değilmi cevap şimdi hocam
-
@hadinbahım ben onu gider tahakkukları yaptım banka kredisi değil
-
@heredotolga doğru hocam öyle cevap .
-
@e-m-z ben gider tah yaptım
-
Sosyal devlet ve hak vardı
-
@e-m-z yabancı paralı olsa olabilir belki ama dönem sonu kaydı olduğu için ben kredi artmaz diye düşündüm.
-
Arkadaslar sizlerin iktisat nasıldı kimse iktisattan soru yazmıyor
-
@paretooptimal Hocam muhasebe hocamız özellikle belirtmişti yalnızca banka kredilerinde dönem sonu kayıtlarında 300 banka kredisi alacaklandıralabilir doğrusu budur diye. Ama ösym kayıtlarda gider tahakkuku kullanıyor bu çok sağlıklı değil demişti. Bahsettiğim hoca gazide muhasebe hocası soruyu o bile yazmış olabilir ben o yüzden banka kredisi taraftarıyım
-
Karşılaştırmalı üstünlükler. Talebin artması arzın azalmasi
-
@e-m-z hoca sana baya spoiler vermiş doğrudur o zaman tongaya düşürdü bizi
-
@hadinbahım Ricardonundu demi.
-
@paretooptimal evet hocam Ricardo
-
@paretooptimal Aman hocam spoiler fln yanlış anlaşılma olur linç edilmeyelim forumda:) 2 sene önceki spoiler diyelim
-
@hadinbahım hocam o soruda nasıl kıtlık oluşur demiyor muydu ben her ikisininde artar diye düşündüm arzı artınca talep de artar böylece tükenir kıtlaşır dedim de yanlış mı yaptım
-
@beşiktaş1903 iktisat kolaydı bazı para banka soruları garipti ama
-
@e-m-z olabilir ama itiraz da kaybederler bence o riske girmezler öyle bi tongaya düşürmek için bu soru sorulmaz açıklama ne diyecek bana göre böyle mi kabul edilen bir standardı yoksa sorulmaması lazımdı ama ÖSYM ve çözdüğüm çoğu kitap gider tahakkuku kabul ediyor
-
@e-m-z yanlış anlamayın bende önceyi kast etmiştim sıkıntı yok