HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaşlar ben Servis Görevlisiyim son alımda uzman yardımcılığından mülakatta elenip girdim. Bu maaşlar nerden çıkıyor ben anlamadım. İstanbul dışı tek maaş otomatik katılım olan bireysel emekliliği yapıp Ösendikaya üye olunca ki racon böyle genelde herkesin olayı bu yani sendika üyesi ve otomatik katılımı iptal ediyolar maaşın artması için, bu durumda tek maaş 1936 lira ile başlar multinet de 264 lira yatar aylık. Görev ücreti ve ünvan ücretine göre maaşlar artar. Vergi dilimine girince maaş 1650 lere kadar düşer. Temettü olayı bu sene kalkıyor maaşlar bir tek bir çift olarak verilecek ve toplu halde verilen temettü kalkıyor. Yani bir tek bir çift olacak bu çok sağlam bir duyum. Yılda iki kez prim alınır ilk sene alaamazsınız ama gişede yani genel olarak operasyomdakilerin primi düşüktür 2000 e yakın bişey. Ama pazarlamadan 12 bin lira prim alan var operasynun primi azdır. Servis görevlileri 3 yılda bir ünvan sınavına girer ve her sınavı takıntısız gecerse sırasıyla 3 yıl sonra Servis Yetkilisi-Yönetmen Yardımcısı ve Yönetmen olur. Her unvanda 300-400 artar maaş tani her yıl efnlasyon zammı da vardır. Yani 2200-2300 dediğiniz maaş 3 yıl sonra yükselirseniz gelebieceğiniz olan Servis Yetkilisi maaşıdır. Bu arada ünvan sımavını geçemezseniz 3 yıl daha beklemiyosunuz. 1 sene sonra bidaha sınava giriyosunuz. Yaşadığınız yeri tercih edin arkadaşlar bence ailenizin yanındayken bu maaş iyi aksi durumda tek maaşlarda sıkıntı yaşarsınız. Herkese başarılar dilerim
-
@ekstrafiskal hocam bu tecil şartını mülakata kadar saglayabilirsek sorun olur mu başvuru yaparken vs.
-
@ekstrafiskal 2200 diyen arkadaş istanbul için söylemişti.İstanbul tazminatı falan mi acaba sizle aradaki fark.
-
Arkadaşın biri şu illeri yazabilir mi
-
@vice-versa 81 ilin hepsi var seçeneklerde
-
@ekstrafiskal hocam Ankara yuksek mi kapatir?Tahmini kac kisi alır?
-
@friedman98 hocam mulakatta belge mi istiyolar ki en son belge istemezler mi askerlik durum belgesi falan yoksa mulakat icin bahar donemi basvurularina yetisemeyebilirz
-
Arkadaşlar çıkmış halk bankası sınav sorularının olduğu bir kaynak var mı elinizde? Ya da iş hukuku ve bankacılık gibi dersleri nereden çalışıyorsunuz elinizde not var mı bununla ilgili?
-
@zenginmemur insan kaynaklarından bilgi almak lazım hocam net bilen yok heralde
-
@friedman98 mülakata kadar ertelebilirsek sorun yokmuş hocam
-
servis görevlisi olup yds puanın olursa maaşın değişiyor mu
-
@friedman98 bizim girdiğimiz uzman yardımcılığı sınavında problem olmamıştı olacağını sanmıyorum.
-
@luthor evet istanbulda değişiyor durum ama yani 2200 bile kiraların 1200 lira olduğu bi şehir için az bi miktar. Ordakiler çok fazla şşkayet ediyordu ben eğitime gittiğimde. Tek çift olayı iyi gelecektir ama.
-
@zenginmemur hocam bu il tercihleri için kimse şöyle olur böyle olur dememeli bence. Bu sınav kpss şartlı koyan bi sınavdeğil, nerden kim katılıyor bilemezsin. O yüzden bence herşey şans işi şöyle olur böyle olur demek yanlış yönlendirmeye sebep olabilir diye düşünüyorum.
-
@ekstrafiskal Öyle tabi hocam dışardan gelen istanbulda 2200 maaşla çok sıkıntı yaşar.
-
@fabercastell tabiki değişir. Yds Halkbankta cidden iyi tazminat getiriyor. Tam meblağları hatılamamakla birlikte A seviyede dil puanı 540 net, B seviye dil puanı 360 net, C seviye dil puanı 240 net maaş getiriyor diye biliyorum. Yanlışsa meblağlar tam bilen arkadaşlar düzeltebilir. Bi de pazarlamaya geçilince SPK lisansı olanlara aylık 200 maaşa ekleniyor ama servis görevlileri operasyonda basladığı için bu ileriki zamanları ilgilendiren bir durum.
-
@ekstrafiskal çok teşekkür ederim
-
@ekstrafiskal yüksek lisansta yapıyorum işletmeden o da avantaj olur di mi
-
Arkadaşlar bence hepiniz alan konularında yeterince bilgi sahibisiniz. Eğer kendi şehriniz dışında çalışmama gibi bir saplantınız yoksa, yani İstanbul da bir tanıdık eş dost arkadaşla aynı evde kalma gibi bir durum yapabilirseniz kesinlikle ingilizceye şu önümüzdeki günlerde iyice çalışıp uzm yard. için başvurun. Çünkü servis görevlisi olduktan sonra herkes eminim herkes neden uzm yard. için başvurmadım diyerek hayıflanacak. Bu sınavlardaki ing öyle ahım şahım olmuyor. Gördüğüm bir vakıfbankın ingilizce sınavı biraz zorlamıştı o da girdiğim en kazık yds kadar yoktu. Bakın halkbankta operasyonda çalışmak bir başkadır. Pazarlama da çalışmak bambaşkadır.
-
@ekstrafiskal hocam orasi oylede istanbul ankara arasinda 2012 yilli sonuclara gore 10 puan fark var