17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
12345678
-
@kymkm benim 75.79 geldi hocam
-
12345678
-
@kymkm Benim 74,5
-
@paretowilfredo çok saolasın allah razı olsun ben sana bişey demiştim kazanırsam sana çay ısmarlayacağım senin sayende ben hakimliğe başvurmadım
-
71.265 aldım sıralama 522.. Memurlarda birini gördüm 72.05 ile 437. Olmuş.. 1 puanım daha olsa idi mülakattaydım ağlasam mı gülsemmi bilemedim
-
@reagan Hocam o arkadaş şöyle dursun benim puanım 72.2 olanda da olmayanda da hayır vardır deyip yola devam etmek lazım,sanırım nasip işi..
-
@mehmetsy Sana da çok üzüldüm Kardeşim. 401. Olanda var haklısın
-
@reagan Durmak yok kardeşim bi daha denemeye değer inşallah
-
Benim puan 83
-
@beratizm Çay işin bahanesi olsun kardeşim inşallah tez zamanda emeline ulaş, gönlün olsun da. Muhabbetine de geliriz
-
@paradoks Tebrikler hocam, mülakat bundan daha başarılı olur inşallah, yalnız sizi diğer başlığa alabilir miyiz? Çalıştığınız kaynakları bire bir yazarsanız sevinirim
-
@mehmetsy hocam şu başlık linkini buraya atar mısın bulamadım da . Ben size çalıştığım kaynaklarımın hepsini yazacam
-
-
@kymkm kardesim mesajini yeni gordum. ne diyim ki bilemiyorum.vardir bi hayir.skma guzel canini.allah yardimcimiz olsun
-
ÖSYM 2016-Kaymakamlık Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler
Sınava Başvuran 17.733
Sınava Giren 15.170
Sınava Girmeyen 2.544
Sınavı Geçersiz 19 -
Arkadaşlar makro,mikro ekonomi kitabı tavsiye edecek var mı,kazanan arkadaşlar hangi kitaplardan çalıştınız? Zeynel dinlerin iktisada giriş kitabı yeterli olur mu sınav için?
-
@Dolaylı-tümleç yuksel bilgiliyi tavsiye ederim.ama bu sinavda bi soruya cevap vermedi kitap.genel anlamda ii kitap
-
Merhaba arkadaslar 2017 de kaymakamlik sinav takvimini bilen var mi?
-
@ali-asker ben de tavsiye ederim. Bu sınav için yeterli yüksel bilgili bence.
Ki zaten sınavda cevap veremediği o soruyu benim diyen iktisatçı çözemez