2018 Guy Alımı
-
@snm0909 sayı gittikçe artiyor 2bini bulacagiz inşallah
-
@olursaolur umarım hocam ıns dogruluk payı vardır
-
@snm0909 bumko ne alakaymış ilk defa duydum
-
Biride çıkıp 2000 kişi alacaklarmış demiyo ya bende buna üzülüyorum hep 1000 1250 kişi
-
@can-mavi birsey soylemeden beklenti icine giremiyorum
-
@köyün-ağası bende hocam benım bılgım yok sadece yazılanı soyledı kardesım
-
@snm0909 neden beklentiyi bu kadar düşük tutuyorlar ki 1250 istemek nedir ztn isteği bari 2000 tutun arkadaşlar. O kadar bekledik gelecekse 2000 filan gelsin de biraz yüzümüz gülsün
-
Bu durgunlukta maliye zahmet edip alım yapacaksa 1000 kişi için ilana cıkmaz. 2000 i bilmem ama en az 1500 gelir
-
@slytherin inşaallah bin olmaz gerçekten. İlan gelmeden etkinliğe devam etmeliyiz. İlan geldikten sonra değiştiremeyiz
-
Bumko ya 1250 ilanı verildiği dogru mu arkadaslar Facebook’ta göremedim ben
-
@yorgun-_iibfli öyle yazıldı hocam
-
Arkadaşlarım sorun ilanın gelmemesi, geldiği takdir de bu sayının 1500'den aşağı olacağını hiç sanmıyorum. Muğla'da çalışan bi arkadaşımla geçenlerde konuşurken işlerin aksadığından, ihtiyacın olduğundan hatta 130 kişilik bir isteğin olduğundan tabi Ankara'nın kaçını kabul edeceğini bilmediğinden bahsetti. Bu bi duyum sayılmaz ama dairelerin ihtiyacı olduğunu net bi şekilde görüyoruz. Yine aynı ilkbahar takviminde bir ilan bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar.
-
@tinbergen kardeş doğru diyorsun da herkesin ortak görüşü ilan illaki gelecek. Ama önemli olan sayısı. En son 1000 diye duyuldu ondan önce 1250-1500 denildi. Şuan Emin’im herkesin korkusu yani çoğunluğun korkusu sayının az olma ihtimali. Şikayet ilanın geç gelmesine belirsizliğe sürecin uzunluğuna bi nevi. 2015-16 döneminde dershane hocamız il göç te yardımcı kalmayacak neredeyse en az 300 alım bekliyoruz demişti. Bu sene burada konuşulan da 500 filan dı sanırım. Gelen 15-20 oldu. Dediğin gibi ihtiyaç olduğu yıllardır söyleniyor ama devlet işte ne kadarına izin verirse. Umarız sayı düşük gelmez.
-
Arkadaslar bumkoya 1250 gelir uzman yardımcılığı ilanı verilmiş Ali savran ile konuştum kesin diyor
-
@yorgun-_iibfli kardeş o kim. Şuan bi şok içindeyim
-
@yorgun-_iibfli hocam bende göremedim bümko ya verilen ilanı siz kokonuştuğunuz kadar bilgi verebilirmisiniz yada linki filan varsa atabilirmisiniz
-
Olası 1500 de kaç kadar düşer arkadaslar, 1500 hic istemedigimiz bir durum
-
İlan şubat gibi sınav da mart ve nisan ayında gelecegini söyledi Ali arkadaş sayı 1250 5 katı 6250 kişi
-
@yorgun-_iibfli tşekkür ederim hocam
-
@yorgun-_iibfli guy un bumko ile alakası yok Bumko mhuy ilanı bu verir daha önce hiç ilan için bumko ya gidildiğini görmedim kadro izni için bakanlığa gider bunda bi terslik var ama tam anlamadım fecede yazan kurumları mı karıştırmış acaba