TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
arkadaşlar biraz önce eğitim şubeyle görüştüm. Şu an için kurs başlama tarihi 30 temmuz olarak planlanmakta ancak daha olur alınmadığı için sarkabilir dendi. Kurs iki grup halinde haftada 2 gün olarak verilecekmiş. Şu an için aldığım bildiğim bu kadar.
-
@trandei tesekkür ederim bilgiler için o zaman yakın zamanda takvim belli olur insallah
-
Arkadaşlar insan kaynakları ile görüştüm kurs tarihi ile ilgili bilgi almak için.Eğitim biriminin ilgilendiğini,tarihin belli olmadığını,meclis başkanı yeni seçildiği için eğitim planının henüz belli olmadığını ve büyük ihtimal haftaya bile açıklanmayacağını söylediler.
-
@krtdtl bilgi için teşekkür ederim kendi adıma peki tarihin ve kişilerin hangi grupta olduğunun açıklanması siteden mi olur yine
-
@hakperest46 evet siteden takibini yapın siz yine dedi.
-
@krtdtl çok teşekkür ederim
-
@hakperest46 rica ederim
-
Bir açıklamadılar su kurs tarihini ve ücret konusu netlesmedi ya
-
STENOGRAFİ KURSU SINAV SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU
Kurumumuz Tutanak Hizmetleri Başkanlığında çalıştırılmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Stenografi Kursu ve Stenograflık Yönetmeliği hükümleri uyarınca (40) adet stenograf yardımcısı alınması amacıyla açılan sınavda başarılı bulunan ve istenilen belgeleri göndererek kursa katılmaya hak kazanan (59) kursiyere ilişkin liste aşağıda yer almaktadır.
Stenografi kursuna katılacak kursiyer listesi
Stenografi Kursu, 3 Eylül 2018 – 2 Ağustos 2019 tarihleri arasında Personel Hizmet Binası Eğitim Salonunda hafta içi 10.00 -12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
İlanen duyurulur. 01.08.2018 -
@krtdtl Günlük 2 saat mi sadece ? Ne güzelmiş ya
-
@öğrenci Keşke günlük kurs saatini fazla tutsalardı böylece toplam kurs süresi 1 yıl olmazdı
-
Arkadaşlar aranızda maaşla ilgili net bilgi alan var mı?
-
@krtdtl asgari ücret almayacak mıyız
-
@krtdtl Asgari ücret
-
Damga vergisi hariç herhangi bir kesintiye tabi olmaksızın asgari ücret yazıyor da bunu nasıl algılamalı pek bilemedim o yüzden sordum
-
arkadaşlar kurs malum haftaya kılık kıyafet şartı nedir sizce takım elbiseyle mi gidecez
-
arayıp bilgi alan oldu mu arkadaşlar
-
ilk gün takım elbiseymiş
-
@fabercastell çok teşekkür ederim