2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Genel olarak şunu söyleyebilirim. Sürecin başında ortalama tahmin yapma şansı vardı. Herkesin beklentiye girdiği ocak 15-20 sürecinde bunu birkaç kişiyle de tahmin olarak paylaştım muhtemel şubat ortasını bulacağı yönünde. Geçen haftaki duyumlarımdan dolayı da sürecin sonlanmasının yakın olduğunu belirttim. Artık süreç son aşamada o yüzdendir ki uzun vadeli tahmin şansı zor. İnşallah tez zamanda açıklanır.
-
@karakalpaklı dogrudur hocam ben gordugum kadariyla yazdim.
-
Arkadaşlar selamlar. Liste Bakan Bey'e sunuldu. Onay verirse bu gece açıklanacaktır. Allah'a emanet olunuz.
-
@selmanersoy gardaş sen yiğidin harman olduğu yerdensin sanırım ateşe benzin döktün
-
Arkadaşlar illa ki bakan beyin imzaladığı gün mü yayımlanır liste , bilmediğimden soruyorum , her gün bugün şurda bugün burda diyoruz ya belki birkaç gün öncesinden imzalar, olamaz mı ?
-
@kaymakamkemal Allah Allah kesinmi haci bak kalpten gidecez.
-
Birkaç haftadır bakanın önünde diye biliyorduk yine mi kandırıldık hacılar
-
@kaymakamadaylıgı hocam bugun icin kapıları tam kapatmamissin umut var mi yani
-
Küt küt ediyor kalbim bitmedi gitti şu liste, kaymakam adayı gibi pır pır, uykusuz gecelereeee taliiiimmm :))
-
Hepimiz sıyırdık
-
11 gibi isik kontrolu yaparim tekrar
-
Troleee gel
-
Beyler umudum yok ama bu gece gelirse forumda aktif olan herkese benden tatlı kazansam da kazanmasam da:)
-
@KaymakamAdaylıgı olausız dağılın demediğine göre beklemeye devam
-
@althusser aktif olanlarin listesini kac gun icinde aciklarsin hocam
-
@stresliyim06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@althusser aktif olanlarin listesini kac gun icinde aciklarsin hocam
Haftaya %10 15 gün sonra %50 22 gün sonra kesin
-
@althusser bi an tatil diye okudum dedim bu çocuk çıldırmış mi
-
@stresliyim06 ahaha:) isim hafızam iyidir hocam açıklandıktan sonra irtibata geçenlerle haberleşir giderim Allah’ın izni ile:)
-
@althusser ben sürekli aktif olduğuma göre tatlıya garantiledi hiç olmazsa
-
@selmanersoy neredesin