2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Bu memleket siZden hizmet bekliyor Allah yanınızda olsun devleti ebed müddet ülküsünden ayrmasın.
Var olsun Vatan
Var olsun Devlet -
@mulkiamir işte senin gibi zihniyetler yüzünden göreve hak eden gelmiyor ve hala ufak ilçelerin başta gelen eğitim sağlık gibi problemleri devam ediyor (gerçekten hak edenleri tebrik ederim ve mutluluklar dilerim)
-
sona kalmışız..OLMADI..ikinci kez elendim
-
@karl-marx hocam arkadaş gerçekleri söylemiş, zihniyeti düşündüğünüz gibi değildir bence.
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Çook uzun bir sınav maratonunun sonuna geldik.
Öncelikle kazanan kazanamayan tüm dostlara söylemek istediklerim var. 106. dönem adayları olarak her biriniz bu foruma çok ciddi değer kattınız. Gerek muhabbetinizin seviyesi, gerek her birinizin güzel davranışı gerçekten forumu çok daha kıymetli hale getirdi. Bunun için hepinize tek tek teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.
Özellikle tek tek saymayacağım ama kazanamayan dostlarımın her birinin bu görev dahil her görevi layıkıyla yerine getireceğinden adım kadar eminim. Güzel insanlarsınız, inşallah bu güzellikle müsemma bir karşılık alacaksınız. O nedenle az daha sabır. Belki pişmek gerek biraz daha belki hayırlı olan başka bir yol var sizi bekleyen. Çünkü şu bir gerçek, bir şekilde olacak olsaydı bu Hak'kın gücü karşısında, referansın, torpil yapacak aciz insanın ne hükmü var ki? O nedenle müsterih olmanızı umuyorum güzel dostlar.
Sürece sabırla katkı sunan, sağlayan, son dakikada yine 'Loading' diyerek herkese bu heyecanı yaşatan, @KaymakamAdaylıgı dostumuza hepiniz ve yönetim adına teşekkür ediyorum. Var olasın dostum. Renk kattın foruma. Bizimle kalasın.
@can-mavi kardeşim nasıl emek verdiğini, ne denli istediğini biliyorum. Hakettiğin konusunda asla kendine dair şüphen olmasın. İnşallah seni bir gün hakettiğin yerlerde bulacağımı göreceğimi biliyorum. Allah gönlüne göre versin güzel kardeşim. Bahtın açık olsun. Bir gün emeğinin karşılığını hakkıyla alacaksın. O güne dek emek vermeye devam edeceğiz. Kim bilir belki de cübbe bekliyor bizi
Kazanan kardeşlerimin hepsi benim için çok kıymetliler. Bu görevi hakkı ile yerine getireceksiniz biliyorum. Her biriniz o makamı dolduracak, bulunduğunuz yerde yaralar saracak, insanlara dokunacaksınız. Allah sıratıl müstakimden ayırmasın ve utandırmasın dostlar.
Ancak bir kardeşim var ki ona seslenmeden edemeyeceğim. @karakalpaklı Güzel kardeşim benim. Alnından, gözlerinden öperim. Sen tuğu kaldıracak olansın. Bir gün gitsem bu topraklardan, burada senin gibi biri var diye gözümü arkada bıraktırmayacak olansın. Yüce gönlünle gittiğin her ilçeye, inşallah ilerde illere güzellikler götür kardeşim. Allah seni böyle yetiştirenlerden razı olsun. Senin dokunduğun her yürek, gidenlere şefaat olsun kardeşim.
Tekrar Allah hepinizden razı olsun dostlar. İsmini anamadığım, tek tek değinemediğim ama bu süreci birlikte yaşadığımız hepinizden. Hepiniz Allah'a emanet olun dostlar. Sağolun, var olun.
-
kazananlari ilişki çaba ve bağlantıları adına tebrik eder ve şahısları adina en küçük bir art niyetimizin olmadığını beyan ederim. fakat bilinmesi gereken bir cümleyi de üstüne alinmak isteyen olursa esirgememekte fayda addederim: en büyük zalimler başı kesilmedik mazlumlar arasından çıkar. hoscakaliniz.
-
@paretowilfredo Yazdım yazdım sildim. Sadece teşekkür edebiliyorum. Allah razı olsun hepinizden.
-
Gururla aglamak ne demek...Gururla aglatmak ne demek...bunlari bana yasattigin icin ALLAH'ım sana hamdü senalar olsun...şükürler olsun..Bu yolda didişen uğraşan kullarınada bu sevinci bu duyguyu yaşat ya rabbi..
-
Ben hala tam olarak inanamıyorum sanırım bir uyuyup uyanmak gerekecek. Arkadaşlar pes etmeyin. İnşallah Allah bu sefer kazanamayan ama çok hak ettiğini bildiğim burda tanıdığım değerli insanlara da bu mutluluğu yaşatacaktır. Bu 3. girişimdi ilk girdiğimde bu sınava 44 puan almıştım inancım yoktu. İkincisinde 67 puan almıştım 73 küsurla kapatmıştı o zaman inancım arttı. Ve 3. seferde oldu. Rabbim layığıyla bu görevi yapmayı nasip etsin. Tebrik eden her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ederim.
-
@ykpgoc teşekkür ederim. referanstan yana sıkıntım yok çok şükür. sadece sınavlara giren ark. tecrübelerini dinlemek isterim. nasıl hazırlandılar hangi kaynaklar yeterli oldu
-
Arkadaşlar ilk kez mülakata kaldım kaymakamlıkta ama olmadı.zaten kafamda şu
düşünce vardı,son girişim olacak,ben
kaymakamlık yolundan ayrılıyorum,sınavı kazanması beklemesi,referans olayı gerçekten zor bir sınav.artık bu stresi kaldıramayacağım.
Bugune kadar çok mülakatta elendim bana çok koymadı,nasip kısmet bu işler ama anamın babamın üzülmesi bana koydu.
Tüm grup sakinlerine selamlar olsun,hayatta her şey gönlünüzce olsun.
Bu forum bana çok şey kattı.kaymakamlık defterini kapatıyorum başka sınav başlıklarında görüşmek dileğiyle. -
@karakalpaklı kardesim tebrik ederim.Seninle İstanbul guy sayfasinda sohbetimiz vardı.Guydan elenmenin mücadeleyi bırakmamanın nerelere insanı taşıyacağını gösteren bir örneksin aynı zamanda.Hayırlı olsun.
-
Ulan ne hayallerimiz vardı be hepiniz Allah’a emanet olun kendinize çok iyi bakın güzel zamanlar geçirdik nasip değilmiş çalışmayı bırakmayın bizim de bi yerde bi ekmeğimiz vardır selametle
-
@karakalpaklı bu yolda ilerleyen bir kardeşiniz olarak yol göstermenizi rica ediyorum tebrik ederim
-
@mülkiamir hocam puanlarınızı görünce yapabilirim dedim hikayenizi anlatcaktınız unutmadınız inş.
-
bu sayfanın da miadı doldu benim için, kazananları tebrik ediyorum. az önce bir arkadaş çok güzel bir noktaya değindi, kazanan arkadaşlar kibirden uzak bir meslek hayatı yaşarlar inşallah.
-
belki başka bahara...
-
benimde olmadı maalesef sağlık olsun. kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. ancak kendime geldim ve foruma yazmak istedim. yeni kaymakamlık başlığında görüşmek üzere arkadaşlar allaha emanet olun
-
Mülakata kalamadım ama kendim kaybetmiş gibi üzüldüm şu sınava kaybeden arkadaşlara.Hayırlısı.
-
Memleket dağılımına ulaşabilen var mı ? Konyadan kazanan oldu mu arkadaşlar