2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@pokerface geçen sene arkadaşıma yurdunun adınısöylemişler baya bildiğiniz araştırıyorlar bizi :))) daha önce de duymuştum bazı furyalar ama şaşırmıştım demek ki doğruymuş.bi kıza instagramdaki bir fotografını paylaşma sebeblerini sormuşlar ve memur olacak biri için uygun bir görsel değil filan demişler bende yok artık demiştim. Sonra o kızın elendiğini duymuştum. Hayırlısı olsun hakkımızda. Bizi bizden iyi tanıyorlar :)))
-
Benim linkedinde profilim var ama ne fotoğrafım var ne de doğru düzgün bir bilgi yazdım yıllardır hiç görüntülenmedi. Şu anda siz dedikten sonra baktım 27 şubat 6 mart arasında Bi kere görüntülenmiş. Ama kim olduğu yazmıyor. Acaba bankadan mı bilemedim
-
@gizem_ 9. Komisyon
-
@secret bu guy gibi kurum sınavı mülakatında mı olmuş yoksa banka mülakatında mı hocam?
-
@felix guy da oldu .
-
Umut dolu yeni bir hafta daha başlıyor, inş. hayırlı haberler almak nasip olur.
-
@prsnll-adayı-52 amin amin
-
Arkadaşlar şube sonuçlarla birlikte açıklanacak denmiş bu konuda bilgisi olan var mı?
-
@asilisletmeci Geçen sene sonuç+şube bir arada açıklanmış. Bu sene de aynı şekilde olacak deniliyor.
-
@pokerface teşekkür ederim hocam
-
@asilisletmeci Rica ederim
-
Ben bekleyemiyorum ya
-
Acaba banko görevlisi mi bireyselci ya da kobici olacağımız şubeye geçince mi belli olur ? Yoksa sonuçla mı açıklanır ?
-
@meltem_90 dizi filan izle bak lacasa de papeli izle pişman olmazsın başka dizilerde önerebilirim.
-
@secret kobi derken yukselince kobi olunur.
-
@mağdurum servis görevlisi olarak girenlerden bile kobiye alıyorlarmış. Ben öyle duymuştum
-
@secret hocam geçen sene uzman yrd olan biri ile burada sohbette konuşmuştuk, eğitimden sonra atama kağıtlarını gördükten sonra hangi birimde görevli olduklarını öğrenmişler şans eseri. Servis için de öyledir. Buradan bir arkadaş da yazmışti, servis görevlileri de kobi nin yanında gorevlendirilebiliyormus. Demek ki eğitimden sonra en kötü banko görevlisi olarak başlanacağı kesin ve daha iyisi sürpriz olur kimileri için
-
@falanfilan teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda inşllah
-
@secret inşallah hocam
-
@secret, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@meltem_90 dizi filan izle bak lacasa de papeli izle pişman olmazsın başka dizilerde önerebilirim.
arkadaşa katılıyorum dün 2.bölümdeydim şimdi 12.bölümü izleyecem