2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
arkadaşlar sitede hiçbir yavaşlama bile yok, boşuna mı bekliyoruz acaba ya
-
@ReisBey aynen hocam ben ingilizcyi yetiştiremedim zaten baya salladım o yüzden alanı iyi yaptıysanız uzmanlığa çağrılırsınız belki hocam hayırlısı olsun
-
kızımı almaya gittim markete girdim oyalandım vs..: )) inşallah açıklanır ya.son yazılanları okuyunca gayet sakinken heyecan yaptım: ) ama olsun seviyorum burayı ve sizleri.gayet saygılı ve seviyeli bir muhabbet dönüyor.
bi de arkadaşlar açıklanırsa şu mülakat bilgilerinin verildiği başvuru sayfasından bakacağız değil mi? -
@crnm o da ikamet şartı istiyor eğer oturduğum il de varsa belki hocam. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun. Öncelikle şu halk özellikle . İnşallah hayırlısı olsun
-
@reisbey aynen inşallah hocam yakın bi zamanda güzel haberi alıp son veririz şu sınav kovalama işine
-
-
arkadaşlar şifreyi kabul etmiyor. yanlış diyor. hiç giriş yaptınız mı? aynı durumda olan var mı
-
@83istanbul sayfayı tekrar yenileyip deneyin Hocam bi de
-
@83istanbul Sıkıntı yok hocam girdi
-
eski şifremi kabul etmedi, yenilemek zorunda kaldım ben. tam bu durumda açıklanmış olduğunu düşünemiyorum
-
@83istanbul telefondan girmiyor hocam benimde
-
@kpss-gm benim bilgisayardan da girmedi. şifreyi yeniledim.
-
Anladim hocam
-
Bugün de yok galiba of
-
Bu sabah ik yi aradim o kadar bezmis bi sekilde cevap verdi ki. Mulakatlar bittikten sonra ilk kez aramistim. Forumdaki seylere itibar etmeyin bugun aciklancak diye bi durum yok dedi. Sinirini bariz hissettim
-
@meltem_90 açıklanacakta olsa söylemezlerdi ki ık'dan birşey öğrenmek cok zor.
-
bence de o gün bugün değil
-
bence açıklansa bile bu saatlerde açıklanmaz gibi geliyo bana. akşam 6 dan sonra açıklanıyo genelde (yani sonuç ve mülakat tarihi öyle oldu en azından :D)
-
@crnm sonuçlar 2 buçukta açıklanmıştı
-
@meltem_90 İK bizden yıldı ,biz belirsizlikten yıldık. Şu sonuçları hayırlısı ile bi öğrensek yolumuza baksak