2018 Guy Alımı
-
@fernando-reges Kardesim o haber maliye ve muhasebe onlisans mezunlari icin
-
@rul0kat bence çok daha geniş konuştu, sanki KPSS hazırlık sürecinde olan 5 milyonu kapsıyor gibiydi.
-
Arkadaşlar Cuma günü 19:00da Etkinlik var Sponsorlu olduğu için direkt gündeme gireceğiz. Herkes katılmalı artık birşeyler yapmalıyız geçen sene bu zamanlarda 2000 Guy alımı kesinleşmişti
-
@rul0kat ilk öyle önlisans sandık. ama 400 bin mezun falan diye twitterda yazıyor diyo sonunda yazanlarda bizleriz kaç kere 400bin iibfli kadro bekliyor diye etkinlik yaptık. Ucu bizede dokundu sonunda yani
-
Bence Sayın Zeybekçi 400 bin tane kadro istiyoruz sandı.:D Bi noluyoruz demiştir haliyle. Onun sözlerini düşünüp canınızı sıkmayın arkadaşlar. İki yıllığa mı dedi şuna buna mı dedi boşverin kime dediyse dedi. Biz çok birşey istemiyoruz 2015 ve öncesi gibi olan kadrolardan istiyoruz. Her türlü yoldan sesimizi duyurmaya çalışalım ve moral bozmayalım.
-
Arkadaşlar 30 mart cuma günü sporsor destekli twitir etkinliği var saat 19.00 da ister geleceğim için katıl istersen hiçbişey yapmadan öylece ilan gelmesini bekle tercih senin arkadaşım puanı olmayan arkadaşlar beni alakadar etmez diğe düşünme zira 2018 de ciddi bir yığılma olacak rakiplerin artacak atanma sansın azalacak yani demem oki benim puanım yok beni alâkadar etmez diğe düşünme gel sende katıl kardeşim ve twitir hesabi olmayan arkadaşlar lütfen en kısa zamanda sizde twitir hesabi açın
-
Tünelden önceki son çıkış bu etkinlik. Ya nisandan itibaren ilanlar gelmeye başlayacak ya da bir sonraki kpss ye hazırlanmaya başlayacağız.
-
Şu saatten sonra guy için duyum falan beklemeyin arkdaslar.Mevsim zaten geldi.Bu saatten sonra duyum paylaşan kendi reklamının peşindedir.Gelse gelse mart sonu/nisan ortası aralığında gelir atalım ortaya birşeyler deyip,popüler olma derdinde olan daha birçok kişi çıkacak şu sıralar.Hatta şehir paylaşanlar bile olacak.Dediğim gibi mevsim duyum kovalama değil ders çalışma mevsimi artık boşverin bunları.
-
Etkinliğin sponsoru 4t akademi olacakmış açıkçası 4t akademi ile malumlar.ner benim gözümde ayni nasil ki memurlar.net bir bilgi hakkinda duyum olur onu hemen haberlestirir yok karayollari niye sonuçları açıklamıyor diye sonra 1 hafta sonra sonuclar açıklanır sanki onlarin baskısı ile açıklanmış gibi. 4T de ilan hakkinda bir duyum sahibi olduğunu o yüzden etkinliğe sponsor olduğunu ve ilan gelmesi durumunda destegimizle oldu havasi katmak istediğini düşünüyorum ve insAllah düşündüğüm gibidir. Kaldi ki bu şekilde gerek bu forum sitesinin gerekse iibf toplulugundan faydalanan yayinevlerinin sponsor olmasi ve bunun sürekli olmasi taraftariyim.
-
Olsun arkadaşlar öyle demeyin kim olursa olsun sponsor olunması çok iyi bizim için ne güzel direkt gündemde olucaz. Kaçırmayalım bu fırsatı evet mevsimi geldi ama 2 gün öncesine bile çekebilmek kardır bizim için.
Lütfen sallamayalım arkadaşlar Allahaşkına bak
Bi de 400 bin filan yazmayalım gakiba ters tepiyo ️ -
@guyan-gelmiş neden böyle düşünüyosun ilan gelsin de kim ne diyosa desin bizi ilgilendirmez. Adamlar sonuçta parayla tag satın alıyor bunu da mi eleştirelim.. reklamı falan beni ilgilendirmez etkinlik için tag satın alınmışsa saygı duymak gerekir
-
@guyan-gelmiş ben de ilanin gelmesi yakin die dusunuyorum sizin gibi. Ve ilan oncesi bu hamleleri cogu insanin gozunde onlari kahraman yapcak. Tabiki tag almalari guzel bir sey o baska. Ama bence bu gelecek ilanin habercisi️
-
Halkbankasinin aciklanmasi basvurulara etki eder mi? Sgk da aciklansa iyiydi. Bu arada kim sponsor oluyorsa olsun. Uzumu ye bagini sorma
-
@i̇lanbekleyenbiri yazdıklarımı eksik okumussunuz ben de bunun sürekli ve daha fazlasi olmasi taraftariyim zaten ama 4t sponsor olduysa ilan yakin olabilir dedim.
-
Bence bakanın "400bin kişi bekliyormuş" açıklamasını kendi lehimize yorumlayabiliriz. Bu, yaptığımız etkinlikler dikkat çekmiş demektir. Böyle açıklamalardan yılmamalıyız keza ancak üstüne gidilirse sonuç alınabilir. Çünkü neticede sosyal medyanın gücü ancak bu şekilde kullanılabilir. Bu etkinliğimizde olabildiğince çok sayıda bakan, vekil, kpss hocaları ne kadar yetkili olabilecek kişi varsa etiketlemeliyiz. Bir tanıdığım mühendis ve atama istemek için milletvekillerinin özel numalaralarını bulup onlara mesaj yağdırıyolar. Öğretmenleri hepimiz biliyoruz zaten oldukça aktif ve etkinler bu konuda. Fazlasını değil sadece hakkımızı istiyoruz. Umarım çabalarımız sonuç verir. Vermese bile elimizden geleni yaptığımızı bilmek de vicdani açıdan rahat olmamızı sağlar bu da bir sonuçtur diye düşünüyorum.
-
Belki saçma ama beyaz showda bile gündeme gelmek sesimizin duyulması için yardımcı olabilir. Bu noktadan hareketle TV programcılarına vs de twet atılabilir aslında. Cuma günü hep aynı şeyleri aynı kişilere yazmak yerine yelpazeyi biraz daha geniş tutmak yararımıza olacaktır diye düşünüyorum.
-
@guyan-gelmiş inşallah gelir de 4t daha önce de sponsorlu etkinlik yapmıştı
-
@guyan-gelmiş cok dogru soylemissin. Madem etkinlik yapicaklar bunca zamandir akillari nerdeymis
-
halkbanktan da elendim . elimde sadece bu kaldı. inşallah gelir çok ihtiyacım var
-
Adem kılıç a sormuşlar da duyum mevzusunu yanlış anlaşıldı o sadece benim öngörüm filan gibisinden laflar etmiş