Vakifbank müfettişlik
-
@yasemen hemen bayram dönüşü diye duydum
-
@maesteo hiçbir bilgim ya da tahminim yok bu konuda.
-
Neye göre, kime göre müfettişlik mesleğine uygun görülmedik bilmiyorum ama o kadar mülakattan elenmiş ve bir o kadar da mülakat kazanmış biri olarak; eğer torpili olduğu için seçilenler olmuşsa hakkımı helal etmiyorum.
-
@officialsecret vakifta torpil olaylari yok denecek kadar azdir. Zaten az sayida kisi almislar , alacak olsalar alirlardi. Niye almiyolar sorusunu biz de cok soruyoruz kendimize malesef.
-
https://chat.whatsapp.com/JAwtBvjFCNXAVzoN860y2f Arkadaşlar merhaba. Kazanan arkadaşlar olarak WhatsApp grubu kuruldu. Bağlantı yukarıdadır burda olan varsa bekleriz
-
@oguzcetin hocam bu grup müfettişlik kazananlar için mi?
-
@kaplan evet hocam müfettişliği kazananlar burada.
-
@officialsecret @BaşMüfettiş Mülakata girenlerin 5-10 dk sürdü, yüzümüze bile bakmadılar ya da terslemeler oldu gibi durumları anlatmaları bence gelecek sonuçların habercisiydi. Hakkıyla kazananları tebrik ederim fakat araya şunu bunu sokanlara aklıma gelebilecek en kötü şeyleri söylüyorum. Sayının az olması sizi yanıltmasın, referans çok etkili.
-
@başmüfettiş güldürme beni. yok denecek kadar azmış. aksine en fazla torpilin döndüğü bir yerdir.
-
@bluephantom bence alınacakların çoğunluğu belliymiş ve bilinçli bir şekilde alınmayacaklara terslemeler ve çeşitleri yapılmış.
-
@oguzcetin hayırlı olsun
-
@bluephantom biz kazanamayanlara herhangi bir teklif gelicek mi gelirse ne zaman gelir bir duyumu olan var mı?
-
@miri-johnson Mülakatınız nasıl geçmişti sohbet havasında mıydı
-
Çok ilginç... 100 küsür kişilik müfettiş yardımcılığı kadrosu açılmıştı galiba , sözlü mülakata 60 küsür kişi kalınca kalan arkadaşların çoğu(güvenlik sorusturması sıkıntılı olanlar hariç) alınır diye düşünüyordum. Alınan sayı çok az... Neye göre böyle yapıyorlar anlamak cidden zor.
-
@miri-johnson Grupta eve gelen müfettişlerden biri sınavı geçenler her türlü istihdam edilir demişti. Önceki deneyimlerde bunu doğruluyor gibi. Ancak ne zaman ve nasıl olur onu bilmiyorum.
-
@oguzcetin Sizin mülakat nasıl geçmişti yani çok az kişi alındığı için soruyorum.Olumlu olacağını düşünmüş müydünüz
-
17 kişi gerçekten az. Kriz vurdu galiba.
-
@summer güzel geçmişti benim. Her aşama sonrası hissettim olumlu olacağını. Beni de zorladılar, sorularıyla sıkıştırdılar fakat iyi geçmişti olmaması sürpriz olur dedim ve sonucunda olumlu oldu.
-
@oguzcetin Anladım hayırlı olsun işiniz.Ben de uzman yardımcılığı için girdim emin olamıyorum sonuç nasıl olur.Beni de zorladılar biraz .O yüzden sormak istedim
-
uzmanlıgı da acıklarlar mı hemen yoksa bekletırler mı acaba