2018 Guy Alımı
-
Meydanda söyleseler keşke
-
#ReisDuymadıİnceSesVer
gibi tag olabilir mi çünkü mevcut iktidardan ses çıkmıyor odağı başka yere yönlendirmek gerekebilir fakat bu şekilde insanlar korkup twit atmayabilir. Korkuyu ve pasifliği sayıştay sınavında çoğu kişinin ekrana soru gelmezken sessiz ve gizlice bana bir şey olmasın korkusu ile çözen çok kişi vardı -
@3000guy bu arada mesaj attığım kişi daha önceden memur sendikalarinda da görev yapmış biri. Partiyle ilgisi yokken de bu tür şeylerle uğraşıyordu. İstemesini bilir en azindan diye düşündum,belki CB adaylarının kulağına kar suyu kaçırır. Adaylar birbirlerine sürekli laf çarpıp cevap alıyorlar. Bizi de malzeme etsinler gerekirse.
-
@emre1910 gruplarda siyasi içerikli paylaşımlar yapmak yasak dedim. Ama siz CB adayiyla iletişime geçerseniz,bizimle ilgili bir tweet atarsa veya bir konuşmasında bahsederse o zaman bunu,bakın bizden de haberdar olanlar var diye paylaşabilirim dedim. Zaten yine amacım siyaset değil. Bu parti hiç değil ama bir şekilde adımız duyulmali. Aklıma başka bir şey gelmedi açıkçası.
-
Mutlu bir insandım ta ki iyi bir puan alana kadar. Keşke sınavın ortasında bütün dikkatim dağılsaydı da çok kötü bir puan alsaydım. Böylelikle bir rota çizerdim hayatıma. Şimdi bunca emeği bırakabilmek ne kadar zor ..
-
@3000guy Çok doğru düşünüyorsunuz hocam bizim amacımız bir şekilde bizi birilerinin dillendirmesi
-
Arkadaşlar az önce fox tv yi aradım Ankara iletişim numarasını durumu anlattım not aldı ileticem mutlaka dedi kimse bizi duyurmuyo dedm İstanbul numarasını verdi ben ileticem dedi sizde bu numaradan arayıp bildirin dedi
0212 414 9005 -
@3000guy sağ olun hocam. Umarım ekranlarda da duyarız bunları.
-
- 419 2601 fox tv Ankara iletişim numarası ben burayla görüştüm diğer numara açmadı hadi arayalım baskı kuralım belki akşama haber oluruz kim bilir
-
Hep iktidar partisine yönelik uğraştık.Bir günde sadece muhalefetten ve önemli kişilerden (gazeteci vs) oluşan bir topluluğa yönelik uğraşalım.Meral Akşener, Muharrem İnce ve Temel Karamollağluna ve çeşitli gazetecilere ulaşmaya çalışırız.Tagda #MuhalefetİİBFyeSesVer gibi bişey olsun olmazmı.
-
@3000guy biri bizim adimizi ansa zaten ister istemez reklamini yaoacaz :))
-
#İİBFyekadroYOKsaOYdaYOK tag bu olmalı bence.
-
Arkadaşlar bence yürüyüş yapmalıyız. Bakanlığın önünde oturma eylemi mesela
-
@enki mantıklı bence. Burdan da yürüyebiliriz. Madem iktidar duymuyor. Biz de muhalefete yürüyüp onları durteriz. Zaten muhalefet de bizim şimdi ilan almamızı istemez. Seçim sonrası alacağız diye vaatte bulunurlar. İktidar bunu görünce bı acaba mi der belki.
-
@enki nasıl ki gazete ilanında devam kelimesi kullanarak amacımız için siyaseti kullandiysak şimdi de üç günlük tag haklarımızdan birini muhalefet iibfye ses ver şeklinde kullanabiliriz. Bunun kimseye bir zararı olmaz. Bundan da Korkmaz kimse bence. Ya da #muhalefetİİBFyeVaadinNE diye bir tag da olabilir. Bence bunun üzerine gidilmeli. Artık sessizlikten sıkıldığimizi belli eden, bize kim neyi vaat ediyor diyeceğimiz bir tag olmali.
-
http:// www. son32. com /mobi/gelir-idaresi-baskani-ile-canli-telefon-baglantisi-yapti-4576h.htm arkadaşlar daha yeni gördüm haberi.. bende aradim danismanina söyledim. Bizimde sorunlarimiz oldugunu. Gelir idaresi baskanliginin 15 aydir alima çıkmadıgini issizlerin is bekledigini falan.. ben soyleyim kendisine dedi danismani isterseniz siz de bir okuyun.. sonra arayin..
-
@asyasy O zaman sadece sahte hesaplarla tweet atılır kimse asıl hesabıyla fişlenmek istemez
-
Bende kesinlikle artık muhalefete yüklenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü muhalefet neyi dillendirdiyse iktidar o yönde çalışma ya da açıklama yaptı. Madem 3 günlük gündem hakkımız var birini muhalefete yönelik yapalım. #muhalefetiibfyesesver hem genel hemde direk dikkat çeker. Diğer bir günü yine Naci ağbala yönelik yapabiliriz. En son günü ise cumhurbaşkanına özel yapabiliriz. Artık son hamleler seçime bişey kalmadı şurda.
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@asyasy O zaman sadece sahte hesaplarla tweet atılır kimse asıl hesabıyla fişlenmek istemez
Hocam mesele oy verip vermemek değil ki sadece amacımız dikkat çekip hak ettiğimiz ilanın gelmesini sağlamak siyasi bir amacımız yok. Siyasetle bir işimiz yok zaten bizi mecbur bırakıyolar siyasilerden yardım istememiz için hiç gördünüz mü polis alımı yapın diye etkinlik yapıldığını.
-
Gazeteye çarşaf çarşaf DEVAM diyoruz derken sıkıntı yok.Muhalefet ses ver diyince sıkıntı mı oluyor arkadaşlar Bizim amacımız siyaset değil sesimizi duyurmak, zaten muhalefet bize kadro da veremez.Biri olurda dillendirir bi yerde bahseder.Çok çekinceniz varsa sahte hesap alın VPN le atın twitinizi Ama sürekli aynı kişileri etiketleyip umursanmamaktan sıkılmadınızmı.Ben sıkıldım.