2018 Guy Alımı
-
Toplan millet müjdeli haber geldi çok yakında geliyo ilan inşallah :))))
https://m.facebook.com/groups/397098660379825?view=permalink&id=1818954174860926
-
@mahlaki bende açılmıyor ne yazdığını açıklar mısınız lütfen
-
@mahlaki ben açamadım hocam nedir acaba kimden bu müjdeli haber
-
@mahlaki ? Açılmıyor ya
-
@enki Bende bunu anlatmak istiyorum hocam siyasetle işimiz yok banane ülkeyi kim yönetmiş etmiş hak ettiğimiz kadroları bize versinler. Adaletli personel alımı gerçekleştirsinler bana yeter. Mülakatlarda haksız yere insanlar elenmesine. Herkes hak ettiği konuma hak ederek gelsin.
-
@yasemen yakında ilan gelecek birinden duydum diyor para toplayan arkadas
-
@meç inşallah hocam inşallah
-
@mahlaki Hocam haber nerden geldi guvenilir mi bu mujde ne zaman için bunlara deginseniz iyi olmaz mı? Aylarca burda aha ilan geldi haydiiin diyen insanlara umudumuzu teslim etmekten yıldık.
-
Dostlar toplanın hele, salon konuşması yapacağım
Az önce bir arkadaşımıza gelen haber doğrultusunda yakın bir zamanda ilanın gelebileceği haberini aldık.
Kesin net olmadığı için vakit verilse de bize, şu zaman gelecek diyemiyorum. Çünkü her ne olursa olsun, gelmeme olasılığı da var.
Biz o ilan buraya gelecek! Dedik.
Geliyor yolda, biraz daha sıkıştıralim. Bu akşam etkinliğe katılarak bunu daha da kesinlestirelim.
Bakarsıniz yarın da balkon konuşması gibi bir yazı yazarım :)) -
Arkadaşlar bu akşam TWİTTER KUŞUNU GERÇEKTEN UÇURALIM yüklenelim gelecek İnşallah gelecek eli kulağında
-
@mahlaki inşallah dostum hep destek tam destek
-
Güzel haberler geliyor. Temkinli davranmak adına detay vermek istemiyorum. Bu akşam twitterda olun diyorum sadece!
-
@mahlaki çok klasik bir soru olacak ama kimdir hocam arkadaşınız yetkili birisi mi nereden aldinız bu haberi ?
-
@duryy Allah razı olsun bütün Emek verenlerden bu işlere ön ayak olan arkadaşlarımızdan bugün tam gaz twitterdayız
-
@mahlaki size güveniyorum her gün olduğu gibi yine Twitter da olacağım. İlanı alana kadar buradayız.
-
@hamidiye duyumu facedeki yusuf tekin yayımladı ama malum artık öyle bi hal aldık ki dpb de gözükmeden kesin diyemiyoruz beklicez arkadaşlar akşam tam destek
-
Bu aksam yine alev alacak sag elim. Sonuc guzel olsunda gerekirse sabaha kadar tweet atalim. Arkadaslar baska sozluklerde vb platformlarda etkin olan arkadaslar tag'i oralarda paylasip yardim isteyebilir. Sahsen ben oyle yapicam 1 tweette bir tweettir.
-
Siralamam oldukça kritik ama gelsin ya nolursa olsun gelsin. Ben artık il seçim heyecanını, anketleri vs yaşamak istiyorum..
-
Arkadaşlar bence ne biliyorsanız söyleyin kesin olmadığını herkes biliyor şu duyum gerçekleşmedi diye milleti linç edenleri takmayın bu kadar. Detay varsa verin diğer türlü daha merak uyandırıyor
-
Sayı ve zaman hakkında ne dediler peki?