HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@spread kardes subede calismiyosan konusma benimde var kpss 85 puan emin ol kariyer yollarini senden daha iyi biliyorum atmissiniz kendinizi gmye yada bolegeye rahatsiniz ben bunu diyorum subede calisan arkadaslar satis yapio sen ordan bi tik yapiosn o kadar insallah kazanirim da giderim ve insallah sizi de bi subeye kaydirirlar da o zaman da boyle konusursunuz Zaten genel mudurlukte olsam bende gitmezdim yani
-
@Marycr günü kurtarcak kadar vizyon sahibi olunca böyle oluyor demek ki. Umarım guya gidersin ve hayat bizi ilerde yeniden karşılaştırır da başını dağlara taşlara vurursun güzel kardeşim
-
Vizyon sahibi olmamak degil de gmye gececek kadar saglam torpilim olmadigindandir kardesim saol insallah kazanirim da sizde ins umdugunuz yere gelirsiniz @Spread
-
@BeşamelSos yapmayın uzman servis gör vs farketmez şube müdürü dahil bankada stres müşteriden zılgıt yeme olayı bitmiyor. bakın iş yoğunluğu yok, stres yok 657 rahatlığı var. ayrıca şunu diyim 5 görünür ama bütün memurlar 4.30 gibi en geç işi bırakırlar. benim için kariyer paradan ziyade rahatlık önemli
-
@BeşamelSos evet hocam servis görevlisiydim.fakat acilan uzmanlik sinavindanda mülakata kalmama ragmen mülakatina gitmedim.(çünkü iç kont.istiyordum oda sehir tercihi sebebiyle olmadi)bu bir tercihtir, kesinlikle saygi duyarim ben sadece yasadigim seylerden yola ciktim.eger gercekten işinizi seviyorsaniz ne mutlu size cunku gercekten bankacilik sektöründe işini seven cok az insan vardir.umarim herkesin gönlüne göre olur.
-
@umutsuz-vaka 657 değişince guy'unda bir espirisi kalmayacak bence.
performans odaklı çalışılacaksa en iyi yer bankadır ve getiriside ona göredir. -
@krm01 insallah degisir de su insanlarimizda devlete bir kapak atayim gerisi kolay , yata yata emekli oluruz kanisi degisir !
-
@voshue inşallah kardeşim. parayı yiyorsan alın terlemeli
-
merhaba, mülakat için yol parası ödenen oldu mu ya da bu durumun akıbeti hakkında bilgi sahibi olan var mı? işe başlayanları kapsamıyor sanırım bu geri ödemeler
-
@asdasdasd Kazanamayanlarınki çoktan ödendi. Kazananlar içinde bana mail geldi insan kaynaklarından onunla ilgili dün. Banka mailime geldi. 20sine kadar işlemlerin yapılması gerektiği tutarın bordroya yansıtılacağı yazıyor.
-
Arkadaslar yol paralari icin bana bir bilginlendirme gelmemisti. Haber bekliyordum. Bugun ben yokken aramislar. Kardesim acmis telefonu yarin son gün gibi bir sey söylenmis. Paralari nerden nasil almam gerek? Bilgisi olan var mi?
-
Merhaba arkadaşlar binbir emekle çalışarak çok isteyerek girdiğim halkbank uzman yardımcılığından istifa etmeye karar verdim çok çok üzgünüm fakat şiddetli baskıya dayanamadım artık.Benim gibi memnun olmayan var mı yine kpss A ya hazırlanıcak olan yaşım 25 sizce çok mu geç olur ?
-
@impression_25 geç değil dostum. Senden daha büyükler deniyor şansını. Bu arada baskı dediğin hedef baskısı mı ?
-
@jjrousseu evet hocam hedefler ve iş ortamının samimiyetsizliği falan beni yordu şimdiden
-
@impression_25 doğrudur. Uzun vadede bana göre de pek tatmin etmeyecek bu iş. Baskıları da biliyorum. Hele yeni gelmişken bunun yapılması çok kötü. Umarım istediğin puanları alır iyi bir yere yerleşirsin
-
ULAN HER AY KADEME KADEME AZALIYOR MAAŞ BU NE !!! UNVAN MUNVAN YOK ANASINI SATTIGIMIN BANKASINDA
-
@BeşamelSos Hocam sanırım aralıkta 1800 falan alacaz. Gerçekten de çok düştü maaş
-
Noldu @besamelsos kardes mutlu degilsin galiba pek 1-ay oncesi filan ole demiodun da
-
Servis görevlisi teklifini kabul ettiğim güne lanet ediyorum. Hicbir gün eve mutlu gitmedim. Ne çalışanı çalışan ne müşterisi müşteri. Adam istediği gibi geliyor ağzına geleni sayıyor yetmiyor sizi şikayet edicem dediği anda subedeki herkes adamın g*tunu yalıyor. Bu mu bankacılık. Psikolojim 3 ayda mahvoldu. Hergun 6ya kadar müşterileri bitirmeye çalışıyoruz. 8de evde olmak nedir. Hele birde kizilaykart belası var ki. Adamlara hiçbirşey anlatamıyorsun. Günde 10 defa abla kizilaykart diye gelen adamlar var. Ne kadar boş is varsa halkbank yapar abi. Çalışanına verdiği değer sıfırdır. Bankacılık kadar berbat bi meslek yok turkiyede. Kimse işsizim diye üzülmesin benim gibi psikolojiniz altüst olmuş istifayı düşünuyor olmaktan daha kotu olamazsınız.
-
@economicsx dostum bu uzmanlik kontrolorluk nasil bi fikrin var mi bankada?