2018 Dünya Kupası
-
şampiyonlar ligi finalini izliyorum sanki.
-
Turnuvanın başında belçika ve fransa bir türlü kadrosunun hakkını veremiyor potansiyeline ulaşamıyor yazmıştım beni duydular sanki ispanya almanya gibi sıkıcı takımları izlemektense belçika gibi her mevkisi yetenekli takımı izlemeyi tercih ederim
-
brezilya oynadı belçika kazandı:)
-
@yasaklı neymar yattı belçika kazandı
-
Ya ben bu Lukaku'ya taktım neden böyle kazma gibi top oynuyor?
-
@yasaklı hocam ilk yarı belçika oynadı.
-
@fc-real-gdp aynen. 2-0 dan sonra brezilyanın bastırmasıda normal zaten
-
@aliveli kazma da ondan fren sistemi yok bi kere adamda bodozlama sürüyorlar onu karşı takımın defans saflarını dağıtsın diye
-
@fc-real-gdp ilk 15 dakika filan etkiliydi sonra pek bir şey göremedim ben bence brazilya çok şanssızdı net pozisyonları harcadı birde belçikanın defansta sanki biraz sıkıntı var fransa dağıtabilir bunları
-
Yavaş yavaş Fransa-Hırvatistan finaline doğru gidiyoruz
-
@genclerbirlikli kulüp maçlarından alışmışlar hocam bedava gol atmaya burada madara oldular:) hakem de kaliteliydi onun da etkisi var bence:)
-
@yasaklı güzel oldu güzel. Dağlara taşlara vurmamayı öğrensinler. Bu arada avrupa takımları kaldı sadece...
-
crespo zanetti cambiasso veronlu arjantin, ronaldo carlos kaka rivaldo cafu junınholu brazilyadan sonra guney afrıka bıttı:) şimdilerde izliyoruz yine ama tadı yok yav yada bana öyle geliyor hiç sarmıyor beni bu messi neymar oyunları...
-
@yasaklı hocam brezilya'nın as forveti 5 maçta bir gol dahi atamadı. elenmeyi hak ettiler bence.
-
@fc-real-gdp forvet mi hangi forvet? forvet mi vardı:)
-
Neyse en çokta iki maçı da bana izletmeyen, beni bu saatte mesaiden eve yeni getirten işime isyan ediyorum. Güzelim maçlar gitti yeminlen. Şükür ki Belçika sambicalari devirdi. Günün en güzel haberi bu oldu benim adıma.
-
kupayı fransa ve ingiltere birer kez kazanmış, bunlardan başka bir takım şampiyon olursa ilk olacak o takım için. bi taraftan belçika diğer taraftan da ingiltere hariç bi takım gelirse farklı bir takımın şampiyon olma durumu kesinleşiyor.
-
Rusya teknik direktörünün bizim Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğluna benzemesi Sizde demişsinizdir bu adam birisine benziyor ama kime bulamadım diye!
-
@antimülakat babam maç başından sonuna kadar çavuşoğlu diye hitap etti:))
-
Hırvatlar bir üst tura geçti, güzelde bir futbol izledik. Ayrıca akınfev fm'de her zaman favori kalecimdi hak ediyor kerata.