2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@james-buchanan dikey eksene bukuluyodu diyolar ama
-
Beğenmistim geri aliyim o zaman
-
Hocam ben varmiyim listede bı baksana sana zahmet @emredurmaz
-
-
@biriibfli o soru iptal olmazsa büyük ayıp !
-
@james-buchanan dikey eksende toplam değişken maliyet yatay eksende üretim miktarı vardi
-
Ben olsam @emredurmaz emreder @narca narin söylediklerine kulak verirdim
-
Kaçırın kaçırın, bir duyduğu bildiği gördüğünü menfaati olmadığı halde paylaşanıda kaçırın. Sonra trollerden medet umun, bugün açıklanmayacak diyen adama zorla bugün açıklanacak dedirttine kadar uğraşın, sonra da adam sizin için değmez deyip çeksin gitsin.
-
Hadi bir soruda ben sorayım şu kayıtlı sermaye olan soru var ya onun diğer şıklarını hatırlayan bor babayiğit var mi
-
@can-mavi ödenmemiş sermaye
-
@can-mavi yabanci sermaye vardi gbi kalms aklimda
-
@can-mavi Hocam hatirlamiyorum ama cevap kayıtlı sermaye. Cikmiş soru bugun denk geldim 2010 da cikmis yanlis hatirlamiyorsam
-
@hahamas arkadaşım bana bu diye hitap edemezsin
-
Hocam kurum onları dogru cevap kabul ettiyse demek dguy üzerine calısmasını yaptı, o zaman neden bekleniyor ki acıklanması için @emredurmaz
-
@bggolge bak benim gerçek adım soyadım yazıyor sende gerçek adını soyadını söyle
-
Hocam yarın açıklanır mı yoksa gelecek haftaya kalır mı ?@emredurmaz
-
@bggolge hocam arkadaşın dediği hitap yanlış ama sizin de ismini ver vb. durumuna sokmaniz sohbeti yanlış olur.
-
Yarin ki yeni ekonomi modeli toplantisina butun burokratlar katılır.bizim is pazartesiye kalır:/
-
@nopainnogain Soru gayet açık iptallik bir durum yok.
-
@emredurmaz allah akıl fikir versin ne deyim