2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
İyi çalışmalar arkadaşlar ,
Tr ekonomisi için elimde kaymakamlık kampı var sizce yeterli midir ? Yoksa Yasin Çoban alıp ondan mı çalışmalıyım ? -
@bertuğ tüm kanunlar önüm de çalışıyorum arada hazır bilgi de olsun zaman kazandırır teşekkürler cevap icin
-
@mahmut-htt kardeş artık ne ara alıcan ne ara gelicek ne ara çalışıcan. Artık kafa bulandırmadan elindeki materyaller tüketmeye çalış.
-
@bertuğ insan haklarında uluslararası bölüm ile tr ekonomisi 2000 sonrası hariç bitmeyen konum kalmadı hocam. Bitenlerde soru çözüyorum farklı kitaplardan.
-
Yasin çobanın soru bankası nasıl çözenler yorumlayabilir mi?
-
@corleone görmez hocam 80 net garanti is görür. 75 netin aşağısı acaba mulakata kalirmiyim diye aciklanana kadar kendini yer bitirirsin. 75 in altına düşmesi için eleyici sorulari fazla sormasi gerekiyor lakin ne kadar zorlarsa zorlasınlar bence 72-73 un altinda kapatmaz. Bu sinava hazirlanan tecrubeli kurt cok yani cok saglam rakipler var
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yasin çobanın soru bankası nasıl çözenler yorumlayabilir mi?
Orta halli pek beğendim diyemem.
-
Son test sınavı 2014 kaymakamlığa giren sayısı 1060 kişi
gkgy 30 da 23.7 ort
alan 50 da 33.7 ort
-
Anayasa mahkemesinin bireysel başvurularda iş yükünün azaltılmasıyla alakalı güncel ve ciddi bir değişiklik yapıldı uzun uzadıya yazmadan haber linkini paylaşıyorum. iyi çalışmalar
https://www.haberturk.com/son-dakika-anayasa-mahkemesi-ne-yapilan-bireysel-basvurular-boyle-incelenecek-2090449 -
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
gkgy 30 da 23.7 ort
alan 50 da 33.7 ort
bir oranlama yaptım
bu veriler bizim gireceğimiz bu sınav için
gk-gy 26.86
alan 44.48
toplam 71.34
oluyor.
standartlar çok da değişmiyor açıkçası ve bundan dolayı bana göre "düşük kapatacak" durumu olmayacak. -
@k-k, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
gkgy 30 da 23.7 ort
alan 50 da 33.7 ort
bir oranlama yaptım
bu veriler bizim gireceğimiz bu sınav için
gk-gy 26.86
alan 44.48
toplam 71.34
oluyor.
standartlar çok da değişmiyor açıkçası ve bundan dolayı bana göre "düşük kapatacak" durumu olmayacak.Düşük kapatacak olmasını, yapılan değişikliklere ve belirsizliklere bağlıyoruz genel olarak. Bu sebeple daha düşük kapatma ihtimali mevcut bana göre. Göreceğiz ne olacağını.
-
Resmi gazete :
• Adayların testteki sorulara verdikleri doğru ve yanlış cevaplar ayrı ayrı toplanacak, doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar elde edilecektir.
• Adayların testlerden aldıkları ham puanlar toplanarak 100 tam puan üzerinden sınav puanları hesaplanacaktır.
Şimdi buna göre hampuan hesabında her soru 1 puan mi ? Ee öyleyse gygk ile alan arasında katsayı farkı yok mu
İlanda da göremedim resmi gazetede de protokolde de
-
@k-k dostum sana katılıyorum , bir yukarıda paylaştığım bilgi doğruysa eğer standart sapmaya göre 70 ile 75 arası net ile kapatır , katılan sayısı fazla olursa standart sapma dan 8 ile 12 arasında bir puan geleceğini düşünürsek 80 puan geçilmiş oluyor , tabi bi sınava girip soruları da görmek lazım :))
-
Giriş yerleri nezman belli olur acaba
-
@can-mavi birkaç kişiyden sınav test olduğu için başvurdum lafını duydum hocam katılan sayısı fazla olabilir belki bu yüzden
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi birkaç kişiyden sınav test olduğu için başvurdum lafını duydum hocam katılan sayısı fazla olabilir belki bu yüzden
İnan önemli değil sınavı 2-3 bin sağlam aday belirler
-
idare hukuku ve anayasa hukuku için tavsiye kitap öneriniz var mı ? Konu anlatımı
-
Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Kanunu şuan güncellenmemiş bir şekilde faaliyet raporunu Hükümete ve TBMM'ye sunar yazıyor. KAS insan hakları 341. soruyu Komisyon yıllık faaliyet raporunu Sadece TBMM'ye sunar şeklinde vermiş. Hükümete yapılan atıf CB'na yapılmış sayılır mı? Fikir verirseniz sevinirim.
-
@aslan-reyiz yalnız hayatımda hiç sınav test bari ben de gireyim demedim hayırlısı inşallah
-
@circassian hocam bu iş sınav test dediler geldik gibi oldu