GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@morand bu üslupla mi uzman olcaksınız?
Bu devletin vay haline... -
@biriibfli turkiyedeki bankada yapılan borclanma
-
Sayfa çok ciddiyetsiz bayat espriler laubali hareketler havada uçuşuyor
-
@walrass06 gayet açık ve net olan bir konuda yanlışınızı bütün açıkalamalara, ıspatlara rağmen kabul etmeyip bu konuda ısrar ederseniz insanlar sizi belli bir noktadan sonra ciddiye almamaya başlar.
-
@morand kabul etmeyenleri şahsıyla yapın o zaman esprilerinizi hocaların değil yok Murat ismi şöyleymiş böyleymiş yakıştıramadım
-
@morand hocaya sallayacaktım da üşenmedim açtım videolarını izledim. öyle bir şey söylememiş adam ve gayet güzel anlatmış. hocanın suçu yok arkadaşlar iyi dinlememiş.
-
@bydaler kibris konusulnca cevap o sandm. Tesekkurler
-
@obra murat güzelli borçlanma 45.video dk'si 6.45
Hakkıma girdiniz. Daha da cevap yazmıcam. Seviyesiz konuşmalarınıza daha fazla dahil olamıcam.
-
@obra hocayla bizzat konuştum kardeşim, videodan bakarak yazmıyorum sorunun iki cevabı var ikisi de tl ile borçlanma dedi. soru iptal olmazsa iç piyasadan alınan borcu doğru kabul etmeyecek zaten merak etmeyin zaten siz en büyük yanılgınız bu
-
@kubrabaris ya hocam siz bakmayın arkadaşa sınav kolaydı diye ortada gezen arkadaştı bu belli ki kolay geçmiş
-
@kubrabaris izledim videoyu öyle bir şey demiyor. kriterler üzerine konuşuyor. para kriterine göre yerli paraya bakarız diyor adam.
@2iki yanılgılarımıza değindiğin için teşekkür ederiz. adama soruyu yanlış anlatmışsınızdır. doğru anlattıysanız hocanız da bilmiyordur. yapacak bir şey yok.2x2=4 kadar net bir soru.
-
@2iki hocam sabahtan beri bizde onu anlatmaya çalışıyoruz, sorunun iki cevabı var diye sizin dediğiniz de doğru bizim dediğimizde doğru diye soruya göre anlatmaya çalıştım ama yanlış anlaşıldı ,sağ olsunlar bazı arkadaşlar KKTC nin ayrı ve bağımsız bir ülke olduğunu bir CB olduğunu felan anlattı bana ... aydınlattılar var olsunlar :)) valla artık sözün bittiği yerdeyim...
-
@fridakahlo kktc türkiye'ye ait kara parçası dedikten sonra susmak en güzeli bence.
-
@obra bak işte hala bilgilendirmeye devam ediyorlar sağ olsunlar :))
-
@fridakahlo sizi bilgilendirmek zor iş kusura bakmayın.
-
@obra asıl sen kusura bakma senin seviyene inmeyeceğim
-
@fridakahlo sevdiğim bi ablasın kaşlarına yazık olur
-
arkadaş kitaptan sayfa paylaştı kabul etmediniz. tutturmuşsunuz bilmem kim şöyle dedi. onu diyen dünya maliye profesörleri kurulu başkanı mı? zaten önüne gelen maliye hocasıyım diye ortaya çıkıyor, sorsan açıköğretim işletme mezunudur.
-
@kubrabaris ayrıca 6.45 değil 6.20-6.35 arasını iyi izleyin ki bizim ülkemizdeki kriterin ne olduğunu o kısımda söylüyor sayın arkadaşlar
-
@james-buchanan Murat hocanın videolarından hazırlandınız bi çoğunuz işinize gelmeyince sallıyorsunuz adamın arkasından. bunu da gördü ya gözler helal olsun size vallahi hangi temele dayandığı belli olmayan bi dayanağı olmayan açıklamayı göz önüne alırım çünkü ben bunu işaretledim diyorsunuz tebrikler.