HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
sağol marşalcan
-
Silinmiştir.
-
@Werder_Veremem kac gibi açıklanır? ya benim simdi cikmam lazım. telefon da bozuldu merak içindeyim. saati de söylesen ya
-
@barrrrrack-obama ögleden sonraymış kardeşim
-
@ncbb sagolasssın yaw benim isim vardı vazgectim gitmeyecem bu kafayla iş miş yapamam sonuçları bekleyecem,zaten başkanlığı da trumpa kaptırdık
-
@barrrrrack-obama trump candır can
-
Bence bugn olumlu biçimde açıklansın ameleliğe son inşallah
-
@Werder_Veremem Kendi işin, menfaatin olmamasına rağmen o kadar uğraştın bağlantılarını kullandın, bildiğin ne varsa yazdın dostum artık yolun sonuna geldik emeğine sağlık Allah yolunu açık etsin.
-
@Werder_Veremem silmiş mi gönderisini ben mi göremiyorum? Yine mi aksilik çıktı açıklanmayacak mı?
-
@Galdirik normal kurum dışından biri yazdıklarından korkmaz, bence kurum çalışanı süreçte olmadığını da soylemisti.
-
@MB.. Allah Razı Olsun Dostum. Her forumda, böyle hoş edalar bırakıp, Dostane sohbetler kazanıp, Hayır duası almak yüzlerde tebessüm oluşmasından daha güzel bir duygu yok. Yine dediğim gibi "Hepimiz Sanal Karakterleriz" içlerimizden binlerce farklı öykü çıkar, acı çıkar, hüzün çıkar. Rabbim Herkesin Gönlüne göre versin.
*Böyle forumlarda genelde, böyle Allah, Rab, hayır dua kavramlarının geçtiği bir çok ileti (-) Eksilenir. İnsanların bir çoğu maneviyatı işine geldiği zaman kullandığı için, Böyle şeyleri önemsememe gerekir, Yine de o (-)eksileyen arkadaşlarımıza da "Hayır dualarımı" iletelim. Belki insanlıktan nasiplerini alırlar.
Güzel haberlerinizi bekliyorum, sevgili Can Kardeşlerim...!
@Galdirik Değişen bir durum yok, geç olup güç olmayan bir süreç inş tamamlanacak bugün.
-
@Marshallgil 5.günün şafağındaki gandalf gibi göründün tesekkur ediyorum
-
Az kaldi yol kardeslerim ya sabir diyerek bekliyoruz.
-
kalın yazı SON BEKLEME GÜNÜDÜR İNŞ
-
Son dört saat.Rabbim hayırlısini nasıl etsin bizlere.
-
@Werder_Veremem hiç tanımasamda her kelimenden cümlenden kişiliğini duygu ve düşüncelerini anlayabildiğim güzel kalpli insan.Bu süreçte herşey için şimdiden teşekkürler,idari yargı mülakatında başarılar iyi kalpli insan.
-
ulan sucuk kokan adam ne kadar çok muritin varmış. ben eski nickinle daha çok seviyordum seni idari_katip
-
........
-
..........
-
sitede kilitlenme falan yok.