Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Sadece şansını denemek için sınava başvuranları da anlarım ancak sinavin sadece Ankara'da olduğunu hatırlatıp özellikle diğer şehirlerde yaşayıp sınava girmeyecek olup sınava başvuranların büyük vebal altında olduğunu hatırlatmak isterim.
-
@giallorosso hocam haklısınız lafım size değildi zaten gayretli gördüm sizi masallah puaniniz cok guzel umarım rekabet olur olmasa da olana kadar deneyeceğiz hayırlısı olsun hakkımızda
-
Ders çalışma isteğim 0ın altına indiği için başvurmaktan vazgeçtim, girecek arkadaşlara başarılar dilerim. Benim girdiğim ilk klasik sınavdı çok zor değildi gözünüzde büyütmeyin çoğunuzun geçeceğine inanıyorum
-
@giallorosso, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
94.15 puanla başvurumuzu son saatlerde yaptık. İngilizce yok işletme yok bakalım ne olacak herkes için hayırlı olsun...
Hayirli olsun. Sonuc belli aslinda
-
Bende sonunda vmy ye karar verip istediğim rekabetten vazgeçtim çünkü işletme ve ing çalışamadım ve guy sonrası oturamadm masaya bi türlü. Listeye girenlere şimdiden başarılar diliyorum
-
Merhaba benim kpss puanim yeter heralde ama basvuruda yds puaninizida yazin diyordu o 48.75,son yapilan sinav daha iyi gibi ama hala aciklanmadi,yds puaninida dikkate aliyorlarmi basvuru kabul ederken
-
@dnd kpss kaç hocam
-
@aleks10 p26 94 kusur
-
Merhabalar, İngilizce sınavına girmiş arkadaslar var mı acaba? Merak ettiğim translation olacak mı olacaksa yds formatı mı yoksa klasik olarak mı? Sınav 50 soru full test mi?
-
@kullanıcı06789, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Merhabalar, İngilizce sınavına girmiş arkadaslar var mı acaba? Merak ettiğim translation olacak mı olacaksa yds formatı mı yoksa klasik olarak mı? Sınav 50 soru full test mi?
Ben arayip sormustum hem test hem de ceviri olabilecegini soylediler
-
@eylül yani ceviri klasik öyle mi?
-
Bir sitede 2015 rekabet kurumu sınavına yönelik bir yorum. Doğruluğu yanlışlığı tartışılır ancak yine de okumakta fayda var diye sizinle paylaşmak istedim.
iyi akşamlar.Buraya yazmak için sabah üyelik almıştım aslında,forumun 12 saat mesaj atma yasağı uygulaması varmış azizliğine uğradık.
Buraya yazacağım şeyler aslında hepinizin bildiği,ama bazılarımızın moralini bozmamak için görmezden geldiği,bazılarımızınsa işine öyle geldiği için anlamamazlıktan geldiği şeyler.
Buraya sabah,listenin en geç yarın sabaha açıklanacağını ve kazananlar listesini paylaşmak için üyelik aldım.Ancak şu an bu mümkün değil.Gerçi benim paylaşacağım listeden 2 kişi değişmiş..Her neyse bunların pek de bir önemi yok.Bunu sabah yapabilseydim farklı olacaktı...Ama o listede kimlerin ne işler çevirdiğini şimdi söylesem bir de hem suçlu hem güçlü misali savcılığa IP mi verirler bir de "hukuk önünde kendilerini aklarlar".Bir işler çevirmeden kazanan asil listeden 2 , yedek listeden 1 arkadaşımız var üçünü de canı gönülden tebrik ederim.
Ancak asil listeden bırakın mülakata dayısını amcasını eniştesini karıştıran,sınav puanlarına dahi müdahale ettiren 2 kişi var ve ben bu iki kişiyi gayet iyi biliyorum.Ancak haksız ve saygısız olanı değil,doğruyu söyleyeni cezalandıran bir yargı ve bürokrasi sistemimiz var.
Mülakat kısmında ise pisliğin bini bir para oldu,liste yine değişmiş 12 saat içerisinde..
Ancak size bir ipucu vereyim,o arkadaşların ilginç soyadlı olanlarını googlea yazın araştırın,kimilerinin akrabası bazı gazetelerde köşe yazarı çıkacak,kimisininki kurumun eski/mevcut yetkili ve güçlü kişileri çıkacak,çıkacak da çıkacak verebileceğim ipucu bu kadar.
Unutmayın o bürokratlar hepinizin vergileriyle maaşlarını alıyorlar ve böyle konularda eşit mesafede yaklaşmak zorundalar.Burada amacım siyaset yapmak değil.Zaten siyasiler sözleşmeli,taşeron kadrolar ve kaymakamlık,sayıştay denetçiliği gibi siyasi kadrolarla ilgilenirler.Yani RK sınavı ve mülakatında siyasi bir etki kesinlikle olmadı veya en az derecede oldu.Ancak sizi temin ederim ki sınavdan alınan puanlara dahi belirli derecede müdahale yapıldı.
Amacım burada insanları galeyana getirmek değil veya birşey elde etmek değil.Öyle birşey olmaz zaten.Tam tersi burada o isimleri ifşa etsem onlar birkaç hafta içinde RK'de görevlerine başlar,ben de elimde kelepçeyle girerim içeri hapishanede gün saymaya başlarım..
Buradaki amacım,özellikle sınav puanına müdahale ettiren o bir iki kişinin gözlerini faltaşı gibi açtırıp onları rahatsız etmek ve en azından bugünlük uykularını kaçırmak..
Bana ister inanırsınız ister inanmazsınız bunun bana bir katkısı yok,zararı da yok..Şunu da gördüm : makam,mevki,maaş gibi konularda kadınlar erkeklerden çok daha açgözlü ve hakka karşı saygısızdı,öyleleri vardı ki ellerine silah verip şunu vur seni alalım desen inanın bana vururlardı.Varsa eşleri,Allah hepsinin eşine büyük sabır versin uğraşılmaz onlarla..
Varsa üyeliği silme seçeneği bu mesajı atıp siliyorum,yoksa özel mesajlarınıza cevap vermeyeceğim boşuna zahmet etmeyiniz.
Kaybeden arkadaşlarımız üzülmesin,Allah onlara daha iyi yerleri nasip eder inşallah.
-
@xenonx hangi sinava calisayim desem hep ayni muhabbet ya insanin icindeki calisma azmini öldürüyorsunuz harbiden,ty hesabini nasil kapatabilirim
-
@xenonx memurlar sitesindeki bu yazının bir uzman yardımcısı, kurumda çalışan ve uzmanları çekemeyen bir memur tarafından yazıldığını söylemişti. Silinemeyince belki 10 yıl sonra bile kurum için dezenformasyon yaratacağını düşünüyorum. Kurumun saygınlığını zedelemeye çalışan böyle yorumlara itibar etmemek gerekli.
-
Daha önceden var mıydı bilmiyorum ama ben yeni gördüm. Görmeyen arkadaşlar için de 12. döneme kadar olan sınavların soruları sayfanın altında http://www.rekabet.gov.tr/tr/Sayfa/Duyurular/sinav-duyurulari
-
Kurum sahibinden’e kestiği cezadan dolayı trend topic olmuş
-
@evandro geçen günlerdede google ceza kesmişti tt deydi yine
-
İsletme sorulariyla bana da cezayı kesecek kurum. Hayırlısı olsun bekliyoruz 14'ünü... :)))
-
İşletme çalışmak çok sıkıcı geliyor. işletme mezunu arkadaşların şu şu konular önemli bakmadan olmaz diyebileceği kritik konular var mıdır acaba ? Ben iktisat için is lm bp , tüketici üretici dengesi, piyasalar, enflasyon vb. derim mesela bu tarz başlıklar belirtilirse çok iyi olur ilk defa bakan biri anlayamayabiliyor. .
-
@fg94 Hocam, bu tür sınavlarda konu seçmek pek mantıklı değil ancak geçen yıllara bakarak çıkarımda bulunursak ( ki genelde adaptif beklentiler işe yaramaz )ağırlıklı ortalama sermaye maliyeti, risk türleri, pazarlama karması ve yönetim fonksiyonları gelme ihtimali yüksek olan noktalar.
Not: Yatırımcı tavsiyesi değildir.