Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@endmuh15 Bildiğimiz hala o aşamada olunduğu. Bakan onayı bekleniyor. Soruşturması bitenler ara ara açıklanacak denmişti en son. En geç Kasım a kadar açıklanır herkes. Benim bildiğim bu.
-
Arkadaşlar biten sorusturmalar bakan tarafından onaylanmış. Bilginiz olsun.
-
@kvsr-endmh sen nerden biliyon?
-
@hmz1453 arayanlara soyluyorlar onlar da dun aramaya baslamislar tebligat adres teyidi icin
-
Kimin bitti kimin bitmedi öğrenme şansımız olur mu ki? Telefon gelmedi bana mesela şimdi de telefon gelecek diye mi bekleyecez
-
@kvsr-endmh ayy çok teşekkür ederim haber verdiğiniz içinn inşallah hayırlısıyla tez zamanda başlarız hepimiz
-
Kendi durumunuzla ilgili bilgi almak isterseniz, atanamanız onaylanmış mı yoksa sürüyor mu diye
0 (312) 562 05 43-2353 ‘ den sorabilirsiniz. -
Kırk beş dakikadır arıyorum 300 kere aramışım bir kez bile düşmedi telefon
-
@kvsr-endmh çok teşekkürler bilgilendirme için. Bu kadar başladıysa devamı da gelir inşallah. Bi an önce başlayalım hayırlısıyla. Şu an kuruma ulaşmak çok zordur, eğer yeni bir şey öğrenirseniz paylaşır mısınız burada da
-
Aradım güvenlik soruşturmaniz devam ediyor hala dedi banada haftaya tekrar arayın hafta hafta açıklanacak dedi
-
Soruşturması bitenler onaya gönderilmiştir zaten biliyorsunuzdur. Kaç gündür onu bekliyoruz. Bugün ulaşmış arkadaşın biri kuruma. Onaylandı demişler. Herkes kurumu aradı tabi. Plan şube sorusturmalarla ilgili bilgi veriyor. Ben de ulaştım. Sorusturmaniz onaylanmış dediler. Sizi arayacaklar sonra da tebligat gelecek bekleyin dediler. Siz de kurumdan durumunuzu öğrenebilirsiniz.
-
@kvsr-endmh merhaba bize tebligat geldikten sonra işe başlamak için kaç gün süremiz var
-
@muhendis1234 Benim bildiğim dışarıdan gelenlere 15 günlük bir süre tanındigi. Ama kurum bazen bu süreyi tanimayabiliyormus. Bunu net olarak tebligat gelince göreceğiz sanırım.
-
@kvsr-endmh kaısm ayı içinde başlarız o zaman
-
@muhendis1234 Bence Kasım a kalmaz. Bu ay içinde olur.
-
@muhendis1234
Sayin muhendis
Devlet memurlari kanunu 62. Madde de sorunuza cevap olacak sureler duzenlenmistir. Ayni yerde ikamet edenler icin bu sure tebligati izleyen ilk is gunu farkli ilde imamet edenler icin tebligati izleyen 15. Gunu izleyen ilk is gunu olarak duzenlenmistir. Bu sureler kesin olup kullandirilmamasi soz konusu degildir. -
@olcaysancaktar Merhaba,
Tebligatlar ne zaman gönderilmeye başlar bir bilginiz var mı ? -
@muhendis1234
Eger atama onayi gerceklesti ise tahmini 10 gun icinde evraklar gonderilir. Bu sure de ilgili kisilerin adreslerinin teyiti amaciyla gececek suredir. -
@olcaysancaktar teşekkür ederim mevcut çalıştığım yere bildiriyim artık .
-
Asili sağlıktan elenip feragat etmeden yedek çağrılan oldu mu hiç arkadaşlar..