2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@alageyik08 beyaz derken sadece bembeyaz mı ?benim grili beyazlı ?
-
@ekeblad Hocam desensiz beyaz fon deniliyor. http://personel.icisleri.gov.tr/personel-kimlik-karti
Buradaki kimlik kartı dalı fotoğraf yönergeleri ne uygun olması gerekiyormuş. Fotoğraf yükleme kısmında öyle yazıyor. -
@alageyik08 anladım hocam ,iyiki buraya bakmışım .ben o kısmı tamamen atlamışım .yeniden resim çekineyim de bilgilerimi güncelleyim .Güncelleyebiliyoruz değil mi?
-
@ekeblad Evet güncellenebiliyor son güne kadar. Kolay gelsin.
-
Özgeçmiş kısmını ne yaptınız? CV şeklinde mi olmalı?
-
@adolf-stalin ben word de yazıp yükledim
-
@adolf-stalin Cv şeklinde bilgisayar yazısı ile yazılmış önceden hazırladığım özgeçmişimi yükledim.
-
@alageyik08 fotoğraf konusunun çok önemli olduğunu düşünmüyorum..İş başvurusuna uygun vesikalık olması yeterli bence.
-
@akademili Fotoğraf yükleme kısmında kırmızı yazı ile özellikle belirtilmiş. Ek'teki standartlara göre yüklenmelidir yazılmış. Yine siz istediğiniz şekilde yapabilirsiniz, inisiyatif sizin elinizde.
-
Başvuru formunda bazı kısımları otomatik olarak atlıyor değil mi?
-
@ottovbismarck evet, referans ve sağlık ile ilgili olan kısım bende otomatik olarak atlanıyor. bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
-
@alageyik08 cv şeklinde dediğiniz nedir hocam ?
-
@ekeblad Hani paragraf halinde şunu şunu yaptım değil de, kişisel bilgiler başlığı, öğrenim durumu başlığı gibi başlıkların olduğu hazır cvler var internette. Zamanında onu doldurmuştum. O şekilde düzenleyip yükledim.
-
Şu dakika itibari ile 148 kişi başvuru yapmış
-
@akademili rakam çok da önemli değil ki. 70,001 alan ve yds puanı olan biri de başvurabiliyor. stajyer kontrolör listesini gördünüz mü?
-
@islimbot Kaçla kapatır acaba?
-
@ottovbismarck 83.78 ile kapatır bence
-
86 ile kapatır bence ve ben giremeyeceğim:) 85 küsürle başvurcam.
-
Ben de bir sallamasyon yapayım o zaman 84.19 diyorum
-
83'ten aşağı inmez diyorum